Search
Search Menu
/ /

Pranayama-kurssi (sunnuntaisin tai torstaisin)
26.4.-14.6.2015

Lanan suositut pranayama-kurssit tulevat taas keväällä!ShantiPrana

Kaksi ryhmää: (6 viikkoa)

1) 26.04-14.06.2015 sunnuntai-iltaisin klo 18.45-20:15
2) 30.04-04.06.2015 torstaiaamuisin klo    07.00-8:30

Pranayama-kurssilla opit hengittämään oikein. Säännöllisesti harjoitettuna pranayaman avulla voi saavuttaa mielenrauhan ja pranayama vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ihmisen terveyteen.  Oikea, syvä hengitys rauhoittaa hermostoa ja vähentää stressiä. Samalla ajatusten kulku rauhoittuu ja pranayama-harjoitus vie sinut meditatiiviseen tilaan.

Lana Lavanina on kokenut Pranayama-opettaja, jolla on yli 11 vuoden kokemus harjoittelusta ja opetuksesta. Lana on perinteisen pranayama-menetelmän pioneeri Suomessa ja hän on opettanut täällä aktiivisesti vuodesta 2010. Lana on saanut oppinsa maailman arvostetuimmilta pranayama-mestareilta O.P.Tiwarilta ja Paul Dallaghanilta.

Kurssin sisältö:

Tällä kurssilla opimme oikea pallea hengitystä, valmistavia harjoituksia ja muutamia pranayama-tekniikoita.

Valmistavia harjoituksia: Uddiyana bandha kriya + Nauli– koko vatsaontelon negatiivisen paineen harjoitus, Simha mudra – leijonan harjoitus, Jivha Bandha – kielen lukko, Brahma mudra – pään kierto, Kapalabhati – loistava kallo

Pranayama-harjoitukset 1) Nadi Shodhana (Anuloma Viloma), 2) Surya bhedana – surya-aurinko, bhedana-lävistys, kuumentava pranayama, 3) Shitali – viilentävä pranayama, 4) Ujjayi pranayama, 5) Bhramari – mehiläinen, 6) Chandra bhedana – moon kanava

Huom! Paikkoja rajoitetusti! Paikka: Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43
Hinta 160€/150€ (työttömät, opiskelijat ja jos ilmoittaudut 12.04.2015 mennessä)
varausmaksu 50%
Ilmoittautumiset: www.lanaprana.fi / / 0451313121

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.