Search
Search Menu

Kokemuksia

Kokemuksia retriiteiltä:

Oli kesä, Lanan retriitillä musiikki soi ja saimme viehättävän kutsun lähteä naiselliseen tanssiin, antauduimme musiikin vietäväksi ja tunsin feminiinisyyteni nousevan. Vahva, rohkea, iloinen, tätä kaikkea sain kokea Lanan ohjauksessa kesäisessä illassa. Ensi kosketuksen myötä uskalsin sukeltaa syvemmin tantran maailmaan, niin kiitollinen tästä matkasta, Kiitos Lana ❤
Kaisa

Olen niin yllättynyt mitä tapahtui, kaikki on ollut helppoa, sallivaa, iloista ja kivaa.
Lana sinun välittömyytesi ja vilpitön katseesi ja olemuksesi aukaisee väylän johonkin…
Tulin ilman odotuksia, vähän/paljon väsyneenä – lähden täynnä energiaa ja iloa täyteläisistä kohtaamisista

Maija

Täydellinen viikonloppu Ayurvedan, pranayaman ja tantraan tutustumisen merkeissä.
Sisälläni liikahti jotain syvempää, kohti naiseutta ja oman kehon hyvinvointia.
Lana on upea ohjaaja joka saa kaikki naiset seurassaan säteilemään sisäistä valovoimaansa.
Kiitos lempeästä ja naurun täyteisestä viikonlopusta !

Ilolla Kaisa

Unohtumaton tapahtuma, Kesän kohokohta, En unohda ikinä tätä retriittiä.

Linda P.

”Joogaretriitti Yoga Thailandissa Lanan pätevässä ja hauskassa opetuksessa oli kerran elämässä -kokemus, jolle haluaisin uudelleen. Kokemus oli lähellä täydellisyyttä: tilaisuus keskittyä joogaan, antaa mielen rauhoittua, nauttia lämmöstä, merestä, paikan ihanasta tunnelmasta ja syödä hyvää ruokaa. Päivittäinen rytmi oli juuri sopiva: päivän aloitus pranayama-hengitysharjoituksella, perään mysore-harjoitus, vapaa-aikaa ja iltapäivällä teoriaa ja palauttava harjoitus. Muistelen meditaatiohetkeä pehmeän lämpimässä illassa, kaukana kuuluvaa illallisjoukon puheensorinaa, taustalla soivaa tuulikelloa ja rentoutunutta oloa.”

– Sanna T.

” Täydellinen paikka astangajoogan harjoittamiseen. Ystävällinen henkilökunta, mahtava ruoka, mukavat huoneet ja retriittiseurueemme ihan huippu!! Lanan opetuksista sai paljon enemmän irti, kun oli aikaa keskittyä kuuntelemiseen, myös itsensä. Koskaan en ole ollut etelänlomalta palattuani niin energinen. Samahitaan on ehdottomasti päästävä uudelleen!!”

– Paula A.

”Olen opiskellut Lanan kanssa vuodesta 2009. Lana on ammattitaitoinen opettaja, joka avustaa herkästi ja viisaasti. Hän annostelee jokaiselle oppilaalle uutta sopivina paloina. Harjoittelu on turvallista, koska voin luottaa Lanan  anatomian tuntemukseen. Tunneilla on yhdessä tekemisen iloa, joka saa tulemaan niille aina uudestaan.

Osallistuin Lanan järjestämälle kurssille Yoga Thailandissa helmikuussa 2013. Koh Samuille oli helppo tulla ja paikan valinta on täydellinen yhdistelmä kodikkuutta, ylellisyyttä ja ihanaa tropiikkia. Arvostan sitä, että joogakeskuksessa toimitaan ekologisesti ja paikallisia ihmisiä kunnioittaen. Harjoituksen ja loman yhdistäminen toimii – retriitti on todellista parantavaa, omaa aikaa.”

– Maija 32 v.

”Jooga-retriitti Thaimaassa oli todella rentouttava ja mieleenpainuva kokemus. Oli ihanaa pystyä syventymään joogaharjoituksiin, pranayamaan ja meditaatioon niin kauniissa ympäristössä. Opetusta ja vapaa-aikaa oli juuri sopivassa suhteessa. ”

– Saija P.

”Retriitti ylitti odotukseni kaikin puolin: opetus oli mitä mainiointa ja avasi silmäni joogan monimuotoisuudelle. Yoga Thailandin tilat ja ruokatarjoilu oli aivan ihanaa. Yövyin erillisessä Easy Time majoituksessa ja vaikka alkuun tuntui hassulta olla erillään muusta porukasta, osoittautui se loppujen lopuksi itselleni hyväksi ratkaisuksi: sai kivasti etäisyyttä asioihin. Elämäni reissu kaikin puolin. ”

– Reetta T.

→  Katso ajankohtaiset retriitit

Kokemuksia pranayama-kurssilta:

”Kiitos eilisestä kurssista, oli aivan ihana olotila sen jälkeen ja tänä aamuna <3 Tein tänään aamulla nämä kolme harjoitusta ja vitsi mikä rauha mun sisällä todella pitkästä aikaa <3 Ihanaa muten mahtavia ihmisiä ja asioita universumi tuo <3”

-Satu

”Kurssilla oppi hyvin erilaisten harjoitusten tekemistä. Harjoitukset ovat myös hyvin meditatiivisia kokemuksia, koska niihin keskittyy niin intensiivisesti.

Heti harjoituksen jälkeen on samalla lailla hyvä olo kuin meditaation jälkeen, mutta yllätyin täysin kuinka voimauttavaa jatkuva harjoittaminen on. Olen harjoitusviikkojen myötä tullut terveemmäksi, tyynemmäksi ja henkisesti vahvemmaksi. Kärsin aikaisemmin jatkuvista flunssista ja niiden jälkitaudeista ja nyt pranayaman ansiosta eivät flunssat enää tartu. Harjoituksista tulee tunne, että hengitystiet aukeavat ja vahvistuvat. Limaisuus on vähentynyt huomattavasti.

Sairastamisen loppuminen on selkeä muutos, mutta tyyneys ja henkisten voimavarojen kasvu on se iso juttu. Joogan harrastajana olen oppinut tyyneyttä aikaisemminkin, mutta pranayaman myötä minuun on tullut henkistä voimaa. Onnellisuus on selkeästi lisääntynyt.”

– Janika

”En juurikaan tiennyt, mihin olin osallistumassa kun ilmoittauduin pranayama-kurssille. Kurssin edetessä ja Lanan erinomaisen kärsivällisessä ja huumorintajuisessa ohjauksessa huomasin, että pranayama-harjoitusten avulla saa todella rauhoitettua mieltä ja parannettua keskittymis- ja päättelykykyä.

Kaikki kolme ovat huomattavaksi avuksi nopeatempoisessa työelämässä. Koen myös, että olen päässyt uudelle tasolle astangajoogaharjoittelussani. Hengitykseni on rentoutunut ja saan siitä voimaa ja rohkeutta ihan erilailla kuin ennen. Todennäköisesti tulen huomaamaan vielä paljon muitakin pranayaman positiivisia vaikutuksia kun aikaa kuluu, mutta olen onnellinen jo noista mainituista.”

– Piia R.

”Lanan kurssilla on mukava, hyväksyvä ja iloinen ilmapiiri, joka kannustaa harjoittelemaan vaikka jotkut pranayamaharjoitukset vaikuttavatkin aluksi aika hassuilta. Itse olen saanut helpotusta reuman ja nivelrikon aiheuttamiin kipuihin. Vaihdevuosioireet helpottivat ja kuukautiset jäivät kokonaan pois jonkun aikaa pranayamaharjoitusten aloittamisen jälkeen. Pranayamaharjoitus on antanut energiaa, se myös rauhoittaa, rentouttaa ja virkistää. Voisi sanoa, että on saanut uudenlaista tyyneyttä kohdata vaikeita asioita ja haastavia tilanteita. Pranayama on voimakkain joogan muoto, jota olen kokeillut. Hyvät vaikutukset ovat motivoineet jatkamaan harjoituksia ja olen huomannut, että Pranayman vaikutus säilyvy ja kasvaa parhaiten säännöllisellä harjoittelulla. Kotonakin on helppo harjoitella kun tarvitaan vain rauhallinen paikka, jossa voi istua.”

– Leena K., 52 v

Kokemuksia Ayurveda-kursseilta

”Lanan ayurvedakurssi liitti upeasti yhteen aikaisemmat opintoni aiheesta ja sain syvempää ja käytännönläheistä opetusta. Ayurvedasta aukesi aivan uusi taso ja aion tämän kurssin innoittamana opiskella aihetta lisää sekä saada itseni tasapainoon ja kohti täydellistä terveyttä. Lanan kurssilla tekemät ruoat olivat taivaallisia ja niiden tekemiseen kotona on hyvät ohjeet.”

Dharitri

”Lanan Ayurveda –kurssilla sain täysin uuden näkökulman ravintotieteeseen. Opin paljon uusia asioita esim. mausteiden merkityksestä ja erilaisten ruoka-aineiden syömisjärjestyksestä. Oli myös mielenkiintoista seurata miten Ayurveda tulkitsee ihmisen kehoa ja ruuansulatusta. Kurssin huipentuma oli tietysti kokkauspäivä. Pääsin seuraamaan ja osallistumaan ruuanlaittoon ja nauttimaan loistavasta seurasta! Nyt mikään flunssa ei pelota, kun osaa laittaa Lanan inkivääriteetä!”

Stefan L.

”Ayurveda elämän tietona on erittäin mielenkiintoista. Kurssilla sai hyvin tietoa ayurvedasta. Lanan opetus on selkeää ja konkreettista, pidin myös siitä, että kurssilla keskusteltiin asioista. Kaksipäiväinen kurssi oli hyvä, kun ensimmäisenä päivänä perehdyttiin ayurvedaan niin toisena päivänä valmistettavasta ayurvedisestä ruuasta ymmärsi enemmän. Käsittelimme kurssilla ruuansulatusta ja sen suurta merkitystä hyvinvointiin. Opin paljon puhtaan, tuoreen ruuan, mausteiden ja eri ruoka-aineiden yhdistämisen tärkeydestä sekä eri kehotyypeille soveltuvasta ravinnosta.”

– Marianne S.

”Ensinnäkin iso kiitos mielenkiintoisesta kurssista! Oli tosi mielenkiintoinen viikonloppu. Kurssin asiasisältö vastasi hyvin kurssin kuvausta ja ainakin omalta kohdaltani syvensi juuri sopivasti vähiä tietojani ayurvedasta. Sunnuntain kokkikurssipäivä avasi lauantain teoriaosuutta kivasti käytännön puolella. Lauantaina tuli paljon uutta tietoa ja päivä oli aika vaativakin. Persoonallisen ja ihanan opetustapasi ansiosta päivä kuitenkin meni kuin siivillä. Ryhmäkin oli tosi kiva! Olisin saanut ehkä kurssista enemmän irti jos olisin käynyt konsultaatiossasi ennen kurssia.”

– Elina V.

”Ayurveda-kurssin lauantain teoriaosuudessa kerrottiin asiantuntevasti ja kattavasti ruoan vaikutuksesta elimistöön. Runsaat yleisökysymykset toivat luentoihin mukavan keskustelevan sävyn. Sunnuntaina laitoimme herkullisia ruokia, joista kitcharia ja uunivihanneksia olen jo ehtinyt kotonakin kokeilemaan. Kyllä huomaa myönteisen vaikutuksen ruoansulatukseen 🙂 Toivottavasti tulee myös jatkokurssi.”

 – Katri V.

”Lanan ayurveda-kurssi oli todella toimiva kokonaisuus. Lanalla on ihanan selkeä ja rento tyyli kertoa ayurvedasta ja moni asia loksahtelikin kohdalleen. Sunnuntain kokkausosuus kruunasi kurssin. Kotiinviemisiksi lähti monta hyvää reseptiä ja vinkkiä, joita olen hyödyntänyt jo nyt useampaan otteeseen.”

–  Anu K.

Palautetta:

”I’ve contacted Lana regarding several imbalances in my system. Lana helped me look deeper into what types of imbalances I had and shared her ayurvedic knowledge and wisdom. After only two days I feelt so much better and continuing to feel great. Lana is a lovley person and I warmly recommend her and her wisdom.”

– Maria

”Kiitos tämänpäiväisestä joogasta 🙂 Mulla oli jalka kipeä kuntoporras treenistä 2 viikkoa. Ajattelin, että tulee pitkä toipuminen. Mutta jooga teki ihmeparantumisen ja jalka on ollut täysin terve sen jälkeen! 🙂 Ihan huippua. KIIITOS!”

-Petteri

”Hei, kiitos tosi paljon siitä konsultaatiosta. Oli hyvät energiat sullla ja asiantunteva ote.”

-Aslak