Search
Search Menu

Jooga

Jooga ja Ayurveda ovat sisartieteitä jotka kehittyivät yhdessä ja jotka ovat jatkuvasti vaikuttaneet toisiinsa. Jooga on ennenkaikkea itsensä tiedostamisen tiede kun taas Ayurveda on itsensä parantamisen tiede.

Jooga on enemmän kun fyysinen harjoitus. Jooga on filosofia, joka auttaa ihmistä laajentamaan tietoisuutta omasta itsestään. Sen tiedot ovat peräisin tuhansien vuosien takaa ja se on kaikille tarkoitettu elävä traditio.

Syksyn 2023 joogatunnit Helsingissä

Suositut joogatunnit Joogakoulu Shantissa, voi hypätä mukaan koska vaan!

Torstaisin 18.00-19:30 Ayurvedinen Hathajooga – 4. kerros  @joogakoulu Shantissa

Jooga kulkee myös mukana erilaisilla retriiteillä ja kursseilla. Kurkkaa tulevat kurssit ja retriitit.

Tuntini ovat monipuolisia ja pyrin aina yhdistämään asanaharjoituksen lisäksi myös pranayamaharjoituksia, jolloin joogakokemuksesta tulee entistä kokonaisvaltaisempi. Jooga kuuluu kaikille ja tunneilleni voi osallistua ilman aiempaa kokemusta, jatkokurssien yhteydessä on toivomus aiemmasta kokemuksesta mainittu aina erikseen. Jooga sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille, koska sitä voi tehdä aina omien voimavarojen mukaan.

Polkuni joogan pariin

Tutustuin joogaan ensimmäistä kertaa vuonna 2001, jolloin aloin harjoittaa ja opiskella raja-joogaa Etelä-Koreassa. Sen jälkeen opiskelin ja opetin vinyasajoogaa ja vuonna 2004 siirryin astangajoogan opiskelun ja opettamisen pariin. Monipuolinen osaamiseni on syventynyt vuosien varrella entisestään ja pyrin pitämään osaamiseni ajan hermoilla. Olen tutustunut myös hatha- ja äitiysjoogaan ja opettanut niitä myös.

Kysy lisää!

LanaPranan Yogobe-tunnit

Voit harjoitella joogaa Lanan johdolla Yogobe-palvelussa kotonasi, silloin kuin sinulle sopii! Yogobe on pohjoismainen joogan kotiharjoitteluohjelma ja yhteisö, jonka jäsenille on tarjolla yli 750 videota harjoitteluun ja opiskeluun.

Aloita online-jooga & -oppiminen Lanan asiantuntevan lämpimässä opetuksessa: klikkaa tästä ja luo tili yogobe.com:iin, niin saat ensimmäiset 30 päivääsi täysin ilmaiseksi ja ilman sitoutumista!

Työhyvinvointi ja virkistyspäivät

Tulen mielelläni ohjaamaan joogaa myös työpaikallesi tai erilaisiin tapahtumiin. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Tilaa uutiskirje niin saat tietoa tulevista kursseista ja vinkkejä hyvinvointisi tueksi:

Tilaa uutiskirje