Search
Search Menu
/ / /

Joogamatka Kroatiaan
25.6.-1.7.2015

Hemmottele itseäsi ja lähde joogamatkalle upeaan Kroatiaan LanaPranan kanssa!Kroatiajooga1

Koet kokonaisvaltaisen lähestymisen joogaterapiaan: pranayama, asana (Astanga, Hatha, Vinyasa flow ja Yin), ayurveda, mantra japa, filosofia ja asanan tekniikka.

Kokemukset:
”Joogatunnit erittäin hyviä. Opin täällä paljon viikon aikana, yhdeltäkään tunnilta en halunnut olla pois. Henkilökohtaista opastusta sai aina kun halusi. Voin ilomielin suositella tätä muillekin joogan ystäville! Kiitos paljon Lana <3” Tuija.R

”Lana is a wonderful teacher. So positive, happy but also serious and into details. I have learned so much. I feel much stronger more in balance and a bit happier. She is so strong both in pranayama and the asana.” Linda F.

Lana on opettanut joogaa 13 vuotta (astanga, hatha, vinyasa) ja hänellä on vahva pranayama-tausta harjoiteltuaan sri O.P Tiwarin kanssa 11 vuotta. Lana on opiskellut joogaa, pranayamaa ja ayurvedaa Etelä-Koreassa, Intiassa ja Thaimaassa (Yoga Thailand) laajentaen koulutustaan ayurveda-terapiaan ja ravintoneuvontaan. Lanan opetuksessa asanat, pranayama ja ayurveda luovat kokonaisvaltaisen lähestymisen terveyteen, minkä lisäksi ayurveda-terapiassa oppilaat saavat henkilökohtaisia ohjeita hyvinvointinsa vahvistamiseksi.

Tule rentoutumaan ainutlaatuisen holistiselle joogamatkalle itseesi!
Aamun pranayama-harjoituksilla avaamme energiakanavat elinvoiman virtaukselle ja asanoilla vapautamme kehomme lukkoja samalla vahvistaen sitä. Iltapäivisin teemme palauttavan yin-joogaharjoituksen rauhoittamaan hermoston ja aistit sisäänpäin. Ayurveda-luennoilla kuulemme tietoa oikeasta ruokavaliosta ja elämäntavasta.

Upeat maisemat sijaitsevat meren rannalla aurinkoisessa Crikvenicassa lähellä Zagrebia, missä idyllinen luonto tasapainottavat mielen ja kehon. Vapaana aikana voit nauttia ihanista rannoista, läheltä löytyy todella edulliset ravintolat jotka tarjoavat maukasta, edullista ruokaa…
Retriitin aikana on mahdollisuus varata aikaa ayurveda-konsultaatioon ja -öljyhoitoon ja thaihierontaan!

Lisää tietoa ja ilmoittautuminen: www.lanaprana.fi tai 045-1313121
www.lanaprana.fi

Hinta: 7 päivää, 6 yötä (sis.joogaharjoitukset, majoitus, aamiainen, Qigong harjoitukset, vuoristoretki)
early bird: 470€, 1.4.2015 jälkeen 550€ (yksin huoneessa 520€, 1.4.2015 jälkeen 600€)

VARAA NOPEASTI! PAIKKOJA ON RAJOITETUSTI!
lisää tietoa retriittipaikasta Crikvenicassa:
http://www.prana-yoga.hr/content/holistic-retreat

Saapuminen 25.06.2015 torstaina klo 14 ja lähtö keskiviikkona 01.07.2015 klo 12

Crikvenica1

Crikvenica2

 

 

 

 

 

 

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.