Search
Search Menu
/

Lanaprana goes to Turku
4.8.-6.8.2023

Lanaprana Turussa 4-6.8

tarjolla:

 • Ayurvedakonsultaatiot ja
 • Pranayamakurssi (3 päivänä) (aloittelijat 3 päivää, jatkokurssi 2 päivää)

Tervetuloa Turkulaiset ja Turun lähellä asuvat!

Ayurveda-konsultaatiot pe-la 4-5.8

Yhden tunnin konsultaatiot!
Hinnat: Konsultaatio 1h: 135€, Seuranta 1h: 125€
Varausmaksu 65€ ennen konsultaatiota ja loppumaksu konsultaation yhteydessä.
Varaukset etukäteen vastaanotolle:

Palaute asiakkaalta:
Lanan konsultaatio oli ihana❤️ Lanan kanssa oli helppo keskustella, lämmin vastaanotto. Käytiin pala kerrallaan läpi asioita, mitkä vaikuttaa hyvinvointiin ja paranemiseen. Kun sipulia oltais kuorittu kerros kerrokselta. Konsultaatio oli todella kattava ja kokonaisvaltainen, sain hyvät työkalut pakkiin, millä jatkaa kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ohjeet oli selkeät, yksilölliset ja helpot toteuttaa. Suosittelen Lanan konsultaatiota koko sydämestäni käsin”❤️
T. Emma Salonen

Asiakkaan palaute:
Olen kärsinyt vuosia kilpirauhasen vajaatoiminnasta, väsymyksestä sekä painoni on lisääntynyt ja tulehdusarvoni ovat olleet korkealla. 8kk ayurvedan aloituksesta olin saanut kilpirauhaslääkitykseni puolitettua (ja tätä puolitetaan vielä 2kk kuluessa) ja tulehdusarvoni ovat viitteissä. En kärsi enää käsittämättömästä väsymyksestä ja painoni on pudonnut. Tuntuu, että aineenvaihduntani on toiminnassa pitkästä aikaa. Kiitos Lana!
Terveisin Katja

❤️ Tervetuloa Ayurveda-konsultaatioon
https://lanaprana.fi/ayurveda/

 

Pranayama-kurssi 3 päivää pe 4.8, la 5.8 & su 6.8

Aikataulu: pe 4.8 klo 17-19.30, la 5.8 klo 9.30-12.00 su 6.8 klo 9.30-12.

Hinnat:  kolme päivää kaikille tasoille: 129 € sisältää 10% alv
(Jatkokurssina=2päivää: la ja su 85€

Tiesitkö että pranayamaharjoitustenavulla on mahdollista vaikuttaa kehon ja mielen terveyteen nopeasti ja tehokkaasti ja lisätä huomattavasti elinvoimaa!

Tällä tehokurssilla saat apuavälittömästi erilaisiin stressitiloihin, ahdistukseen, paniikkihäiriöihin ja muihin hermostollisiin ongelmiin! Pranayaman avulla on mahdollista helpottaa myös esimerkiksi unettomuutta ja ruoansulatusongelmia. Elinvoimaa on mahdollista lisätä ja hallita tehokkaasti pranayama-harjoitusten avulla. Saat opastusta tehokkaiden harjoitustentekoon, joita voit harjoittaa jatkossa myös itsenäisesti.

Harjoitukset lisäävät elinvoimaa,uudistavat soluja antioksidanttien tapaan ja parantavat unenlaatua. Pranayamahengitys vaikuttaa keskushermostoa ja aivojen toimintaa tasapainottavasti ja tietoinen hengitys opitimoi hormonien ja aineenvaihdunnan toimintaa.

Tule mukaan tutustumaan ja oppimaanhyödyntämään tärkeintä ja tehokkainta työkalua, joka sinulla on aina ulottuvillasi – hengitystäsi.

Ilmoittaudu:

 

Paikkana kaikissa viikonlopun tapahtumissa toimii ihana Onnenpaikka
Osoite: Hakakatu 3, 20540 Turku
💛SYDÄMELLISESTI TERVETULOA 💛

(Kuva: https://www.onnenpaikka.fi/)

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.