Search
Search Menu

Mausteiden taikaa – Ayurvedinen ruoanlaittokurssi
26.5.-26.5.2024

Olet lämpimästi tervetullut Lanan suositulle ayurvediselle kokkauskurssille, josta saat hyvän infopaketin tästä perinteisestä viisaudesta. Pääset oppimaan käytännön kautta kuinka valmistaa maittavia, sekä terveellisiä ruokia. Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus oppia ayurveda-mausteiden monipuolista käyttöä ruuanlaitossa. Tällä kurssilla perehdymme miten erilaisia mausteita (esim juusto-kumina, fenkoli, korianteri, kurkuma) voi hyödyntää päivittäisessä ruuanlaitossa ja etenkin nopeiden arkiruokien valmistuksessa.

Kuten varmasti tiedät, mausteet ovat olennainen osa ayurveda-ruokakulttuuria. Mausteet korostavat eri raaka-aineiden makua ja edistävät ruuansulatusta sekä hivenaineiden imeytymistä kehoon!

Ayurvedassa on myös olennaista miltä ateria näyttää ja maistuu. Voit valmistaa terveellisen ja ravitsevan aterian lyhyessä ajassa, kunhan sinulla on sopivat raaka-aineet, mausteet ja ohjeet käytössäsi. Luennolla kerron myös Agnista =ruoansulatuksen entsyymit, Amasta =kuona-aineet sekä Vatan, Pittan ja Kaphan ominaisuuksista.

Mausteiden taikaa – kurssi järjestetään su 26 toukokuuta kello 10-17:00 Töölössä.

Kurssin järjestää kokenut kliinisen ayurvedan konsultti, jooga- ja pranayama-opettaja Lana Lavanina. Lanalla on usean vuoden kokemus ayurveda-konsultoinnista Suomessa ja hän on opiskellut arvostettujen ayurveda-opettajien alaisuudessa Intiassa.

Kurssi koostuu seuraavista osioista:
10-12 yhdessä kokkausta, mausteiden maistelu
12-13.30 luento: ayurvedan perusteet, mausteiden maailma ja ruuansulatus, maustamisen taika
13.30-15.30 yhdessä ruokailu (hyvässä seurassa syöminen)
15.30-17 opetusta Q&A sessio + teetä

Kurssin kokonaishinta on 260€ early bird 2.5.2024 asti ja sen jälkeen 320€.

Hinta sisältää kurssin suunnittelua, raaka-aineiden hankinta, luomu raaka-aineet, luomu mausteet, ohjeet, ateriat + sähköpostitse kurssin jälkeen reseptit ja mausteiden käyttö. Jäljellä jäänyttä ruokaa saa ottaa kotiin mukaan 🙂 Otattehan mukaan rasioita <3

Lopullinen menu voidaan päättää yhdessä osallistujien kesken!

Kurssin hinta on 260€ (sisältää 24% alv ja 14% alv, ruoat + opetus)
Kurssille mahtuu max 10 henkilöä, varaa paikkasi pian!

Ilmoittautumiset: www.lanaprana.fi / 045 1313 121 tai alla olevalla lomakkeella.

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.