Search
Search Menu
/ /

Lanaprana goes Tampere (Ayurveda-konsultaatiot, Pranayama-kurssi ja Voimaannuttava työpaja)
16.5.-19.5.2024

Lanaprana Lanaprana goes Tampere (Ayurveda-konsultaatiot, Pranayama-kurssi ja Voimaannuttava työpaja) 16-19.5

Tarjolla:

 • Ayurvedakonsultaatiot + seurannat
 • Pranayamakurssi (3 päivänä) (aloittelijat 3 päivää, jatkokurssi 2 päivää)
 • Voimaannuttava työpaja (lempeä tantra, jooga ja pranayama) la klo 17-20

Tervetuloa Tamperelaiset ja Tampereen lähellä asuvat!

Ayurveda-konsultaatiot pe-la 16-19.5

Yhden tunnin konsultaatiot!
Hinnat: Konsultaatio 1h: 135€, Seuranta 1h: 125€
Varausmaksu 65€ ennen konsultaatiota ja loppumaksu konsultaation yhteydessä.
Varaukset etukäteen vastaanotolle:

holvikauppa

Palaute asiakkaalta:
Lanan konsultaatio oli ihana❤️ Lanan kanssa oli helppo keskustella, lämmin vastaanotto. Käytiin pala kerrallaan läpi asioita, mitkä vaikuttaa hyvinvointiin ja paranemiseen. Kun sipulia oltais kuorittu kerros kerrokselta. Konsultaatio oli todella kattava ja kokonaisvaltainen, sain hyvät työkalut pakkiin, millä jatkaa kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ohjeet oli selkeät, yksilölliset ja helpot toteuttaa. Suosittelen Lanan konsultaatiota koko sydämestäni käsin”❤️
T. Emma Salonen

Asiakkaan palaute:
Olen kärsinyt vuosia kilpirauhasen vajaatoiminnasta, väsymyksestä sekä painoni on lisääntynyt ja tulehdusarvoni ovat olleet korkealla. 8kk ayurvedan aloituksesta olin saanut kilpirauhaslääkitykseni puolitettua (ja tätä puolitetaan vielä 2kk kuluessa) ja tulehdusarvoni ovat viitteissä. En kärsi enää käsittämättömästä väsymyksestä ja painoni on pudonnut. Tuntuu, että aineenvaihduntani on toiminnassa pitkästä aikaa. Kiitos Lana!
Terveisin Katja

❤️ Tervetuloa Ayurveda-konsultaatioon
https://lanaprana.fi/ayurveda/

Pranayama-kurssi 3 päivää pe 17.5, la 18.5 & su 19.5

Aikataulu: pe 17.5 klo 18-20, la 18.5 klo 10-12.30 ja su 19.5 klo 10-12.30

Hinnat:  kolme päivää kaikille tasoille: 129 € sisältää 10% alv
(Jatkokurssina=2päivää: la ja su 95€)

Tiesitkö että pranayamaharjoitustenavulla on mahdollista vaikuttaa kehon ja mielen terveyteen nopeasti ja tehokkaasti ja lisätä huomattavasti elinvoimaa!

Tällä tehokurssilla saat apuavälittömästi erilaisiin stressitiloihin, ahdistukseen, ruoansulatusongelmiin, paniikkihäiriöihin ja muihin hermostollisiin ongelmiin! Pranayaman avulla on mahdollista helpottaa myös esimerkiksi unettomuutta ja ruoansulatusongelmia. Elinvoimaa on mahdollista lisätä ja hallita tehokkaasti pranayama-harjoitusten avulla. Saat opastusta tehokkaiden harjoitustentekoon, joita voit harjoittaa jatkossa myös itsenäisesti.

Harjoitukset lisäävät elinvoimaa,uudistavat soluja antioksidanttien tapaan ja parantavat unenlaatua. Pranayamahengitys vaikuttaa keskushermostoa ja aivojen toimintaa tasapainottavasti ja tietoinen hengitys opitimoi hormonien ja aineenvaihdunnan toimintaa.

Tule mukaan tutustumaan ja oppimaanhyödyntämään tärkeintä ja tehokkainta työkalua, joka sinulla on aina ulottuvillasi – hengitystäsi.

Ilmoittaudu:

Voimaannutava työpaja naisille (lempeä tantra, jooga ja pranayama)

Tantra-ilta lauantaina 18.5 klo 17-20
Varaukset:
HUOM! Tantraan mahtuu vain 20 ihmistä
Hinta: 3h 45€

Työpaja aloitetaan liikkuttamalla kehoamme erilaisen musiikin tahdissa (ravistellaan kaikki jumit pois kehosta), sen jälkeen ohjaan ayurvedista joogaa ja pranayamaa .Tämän session jälkeen ihan varmasti hymyilet, olosi on kevyt ja nukut sikeästi.Unohtumaton sessio kertakaikkiaan.
Tule herättämään ja tasapainottamaan kehoaan ja mieltään. Erilaisten lempeiden harjoitusten ansiosta, tunnet miten elinvoimasi alkaa virtaamaan kehossasi ja mielesi on rauhallisempi ja selkeämpi. Saamme tuntea enemmän tilaa kehossa. Hengitys muuttuu syväksi ja pitkäksi, mieli selkenee. Saat kokea yhteyden sydämeen ja aitoa läsnäoloa. Tule kokemaan täydellistä läsnäoloa.

Lanan tapa opettaa jooga-asanoita on terapeuttinen ja ayurvedinen.

Opetuksessaan hän on tarkka (mutta lempeä) asanoiden linjauksista ja oikeasta hengityksestä, joiden avulla oppilas on tietoinen mielestään ja kehostaan. Näin keho vahvistuu ja notkistuu oikealla tavalla ja vältytään turhilta loukkaantumisilta.

Lanan humoristinen asenne auttaa kohtaamaan joogan haasteet ilolla, rohkeudella ja kärsivällisyydellä.

LanaPranan löydät Facebookista ja Lanan kotisivuilta http://www.lanaprana.fi

 

Paikkana kaikissa viikonlopun tapahtumissa toimii ihana Studio Balance
Osoite: Insinöörinkatu 30, 2.kerros, 33720 Tampere

💛SYDÄMELLISESTI TERVETULOA 💛

(Kuva: https://www.studiobalance.fi/palvelut/)

Lana Lavanina (LanaPrana) on kokenut ja arvostettu Nagpurissa sertifoitu (2012) kliinisen Ayurvedan terveyskonsultti, Pranayama- Jooga- ja Tantra-opettaja. Lanan vahvuus on Ayurvedan, Joogan, Pranayaman ja Tantran kokonaisvaltainen ymmärrys ja yhdistely hyvinvoinnin edistämiseksi. Näistä kaikista hänellä on yli 23 vuotta pitkä kokemus sekä kansainvälinen koulutus. Hän on luonut online valmennuksia ”Happy Hormones – Tavoitteena Elinvoimainen nainen Ayurvedan avulla” ja Ayurvedan peruskurssi. Lana on osallistunut muuan muuassa Terveyssummittiin, haastattelut löytyvät sieltä. Lana ottaa asiakkaita vastaan Töölössä, Kalasatamassa ja muualla Suomessa.

LanaPranan löydät Facebookista ja Lanan kotisivuilta http://www.lanaprana.fi

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.