Search
Search Menu

Pää kylmänä – Pitta webinaari
16.6.-16.6.2023

Miten pidät pään kylmänä kesäaikana Ayurvedan mukaan?

Ayurvedan mukaan kesäaika on Pittan aikaa, joka tarkoittaa sitä että kehon sisällä lämpö lisääntyy. (Tejas lisääntyy)

Jos emme pidä huolta Pittan tasapainosta kesällä, niin se kostautuu syksyllä ja talvella esim iho-ongelmina, närästyksenä, ärsytyksenä, maksa-kuormittuu ja ruoansulatuksen tuli heikkenee!

Tässä webinaarissa kerron miten Pitta dosha pidetään tasapainossa kesän aikana. Annan kokonaisvaltaisia ohjeita esimerkiksi ruokavalion, elämäntavan ja sopivan vaatetuksen valinnan suhteen. Lisäksi ohjeistan sopivia pranayama-harjoituksia ja ayurvedisia vinkkejä rauhoittamaan Pittaa ja tietysti sinua.

Webinaari sopii kaikille hallitsevasta doshasta riippumatta ja teemana on ”Miten pidät pään kylmänä kesäaikana Ayurvedan mukaan?”

Webinaarissa opit:
– Doshat ja niiden ominaisuudet
– Miten Vata vaikuttaa Pittaan,
– Vuoden ajat
– Pranayama-harjoitukset Pittalle (ennaltaehkäisevästi myös)
– Pitta yrtit (niitä on aika vähän)
– Iho-ongelmat syksyllä ja talvena!
– Ruokavalio ja Elämäntapa kesäaikana

Vinkki: Saunassa on hyvä pitää saunapipo päässä (puuvilla tai pellava), jotta aivot ei kuumene liikaa 😉

Webinaarin ajankohta: perjantai 16.06.2022 klo 18-20.30 (2 tuntia luento ja kysymykset ja vastaukset, lopussa opetan yksinkertaiset pranayama-harjoitukset jotka Pitta aikaan olisi hyvä tehdä)

Hinta: 49€ – saat tallenteen itsellesi.

Mikäli et pääse osallistumaan, voit katsoa tallenteen myöhemmin!

Ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta tai s.postilla ja maksa kurssi Holvi kaupassani :
https://holvi.com/shop/lanaprana/product/c69cc3dff76c3a168cf60bc9e2bf8434/?fbclid=IwAR0pizRNbR_Zw_uR1kG8PbGUhoYhIvDNZPtPZWpnQZKzLESE806_PW9VopE

Kouluttaja:
Lana Lavanina (LanaPrana) on Nagpurissa sertifioitu kliinisen Ayurvedan terapeutti, pranayama- ja joogaohjaaja. Lana tekee ayurveda-konsultaatioita ja abhyanga-öljyhoitoja sekä kouluttaa Suomen Ayurveda-instituutissa.
Lanan vahvuus on ayurvedan, joogan, pranayaman ja tantran kokonaisvaltainen ymmärrys ja yhdistely hyvinvoinnin edistämiseksi ja ylläpitämiseksi. Näistä kaikista hänellä on pitkä kokemus sekä kansainvälinen koulutus.
LanaPranan löydät Facebookista ja Lanan kotisivuilta http://www.lanaprana.fi
Lana on pitänyt retriittejä ulkomailla ja Suomessa vuodesta 2010!

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.