Search
Search Menu
/ / /

Joogaretriitti Villa Mandalassa
2.5.-4.5.2014

Villa Mandalan suositut joogaretriitit jatkuvat

Keväisen joogalomamme aikana ayurveda-terapeutti ja joogaopettaja Lana Lavanina johdattaa sinut Lana&Yoga-Thailandkokonaisvaltaisesti joogan ja hyvinvoinnin maailmaan. Harjoittelemme asanoita, pranaymaa ja meditaatiota sekä opit uutta ayurvedasta eli intialaisesta lääketieteestä ja ravinto-opista. Aamuisin treenaamme astangajoogaa, dynaamista hathajoogaa ja flowta. Iltapäivisin tehdään palauttava harjoitus.

Pranayama-harjoitukseen sisältyy:

 • uddiyana bandha kriya ja nauli: puhdistusharjoitus
 • agni sara: stimuloi aineenvaihduntaa
 • kapalabhati: puhdistusmenetelmä
 • nadi shodhana: vuorosierainhengitys
 • ujjayi: sisäänhengitys molempien sierainten kautta ja uloshengitys vasemman sieraimen kautta
 • shitali: viilentävä hengitys – sisäänhengitys kielen kautta ja uloshengitys molempien sierainten kautta sekä
 • bhramari: mehiläisharjoitus.

Ayurveda-luennoilla keskitymme käytäntöön, kuten siihen, miten ruokia kannattaa yhdistellä, missä järjestyksessä syödä niitä ja miten erilaiset ruoista saatavat vasta-aineet ja yrtit voivat hoitaa kehon erilaisia häiriötiloja.

KENELLE? Kurssi soveltuu kaiken tasoisille joogaajille ja myös aloittelijoille.

MISSÄ? Retriitin paikkana toimii hyvinvointikeskus Villa Mandala Loviisassa, 1 tunnin matkan päässä Helsingistä. Majoittuminen tapahtuu 2 – 4 hengen huoneissa, joista jokainen on oma uniikki, harmoninen kokonaisuutensa hyvää unta ja palautumista palvelevine stress free area -sisustuksineen. Viikonlopun aikana pääset lisäksi palautumaan kartanosaunan ja kylpypaljun hellään lämpöön. Kurssilla pääset herkuttelemaan Villa Mandalan kokin monipuolisella kasvisruoalla, jossa on vaikutteita intialaisesta, ayurvedisesta ja raw foodiin perustuvasta keittiöstä.

OPETTAJA? Lana Lavanina on ayurveda-terapeutti ja joogaopettaja. Hän on opiskellut ayurvedaa alan johtavien asiantuntijoiden kanssa, kuten tohtori Atreyan ja Sunil Joshin johdolla Ranskassa ja Intiassa. Jooga-asanoissa Lana on erikoistunut hatha-, astanga- ja vinyasajoogaan. Terapeuttisessa pranayamassa hän on saanut oppinsa maailman arvostetummilta pranayamaopettajilta kuten O.J. Tiwarilta ja Paul Dallaghanilta.

Retriitin hinta: Ennakkovaraajan etu: 399€, kun varaat paikan 13.4.2014 mennessä. Tämän jälkeen: 425€.

Hinta sisältää majoituksen 2 – 4 hh:ssa, ruokailut, harjoitukset ja luennot. Retriitti alkaa perjantaina kello 16.00 ja päättyy sunnuntaina noin kello 14.00.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Lana Lavanina,

Ajankohta: 02 – 04.05.2014

Viimeinen ilmoittautumispäivämäärä: 28.04.2014 klo 21:00

Peruutusehdot:

Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €.

Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle.

Sairaustapauksissa maksu voi siirtää toiselle kurssille!

Villa M huoneet

Ruuat Villa Mandalassa

Ruuat Villa Mandalassa

Jälkiruuat sulavat suussa:)

Jälkiruuat sulavat suussa:)

Lataa esite (pdf)

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.