Search
Search Menu
/

Joogamatka Thaimaahan
21.2.-28.2.2015

Vuoden 2014 onnellinen ryhmä Samahitan rannalla.

Vuoden 2014 onnellinen ryhmä Samahitan rannalla.

 

Lähde mukaan mieltä ja kehoa virkistävälle joogamatkalle Thaimaahan kauniille ja idylliselle Koh Samuin saarelle 21.-28.2.2015.

Matka on ainutlaatuinen tilaisuus harjoittaa joogaa Lanan ohjauksessa, sekä hemmotella itseään hyvällä ruoalla ja auringolla meren läheisyydessä. Samahita Retreat, Yoga Thailand -keskus on täydellinen paikka mielen hiljentämiseen ja kehon rentoutumiseen. Monien mielestä Samahita-keskus on kuin paratiisi. Kannattaa tarttua tähän tilaisuuteen ja kokea paikka itse!

7 päivän retriitti tarjoaa mahdollisuuden

 • harjoitella joogaa, pranayamaa ja meditaatiota
 • kuunnella ayurvedan, ravinto-opin sekä filosofian luentoja
 • uida ja snorklata meressä sekä höyrysaunoa
 • nauttia Samahitan tarjoamista erilaisista hoidoista
 • syödä Samahitan taivaallista, maukasta ja ravitsevaa ruokaa
 • rentoutua uima-altaalla tai meren rannalla

Antautumalla joogaharjoitukselle Koh Samuin ihanassa lämmössä saat paljon energiaa tulevalle keväälle. Tartu tilaisuuteen ja toteuta haaveesi! Paikkoja rajoitetusti.

Hinnat

7 päivää, 6 yötä, kolme vaihtoehtoa:

 1. Kahden hengen jaettu huone (loft):  1000 €
 2. Yhden hengen huone jaetulla kylpyhuoneella: 1110 €
 3. Yhden hengen huone (superior): 1195 €

Hintaan sisältyy majoitus, ruoat, jooga kaksi kertaa päivässä sekä höyrysauna iltaisin.

Lennot eivät sisälly tähän hintaan.

Kokemuksia edellisestä retriitistä

Mahtavan upea kokemus! Hotelli ja sen ympäristö oli täydellinen rauhoittavaan retriittiimme. Upea paratiisiranta avautui suoraan hotelliltamme. Ihana Samuin aurinko helli meitä päivittäin ja iltaisin leppeän lämmin Samuin yötuuli upeine tähtitaivaineen vahvisti täydellisen paratiisiloman tunnelmaa. Paikka oli henkeäsalpaavan kaunis, hotellin henkilökunta oli ystävällistä. Hotellista sai otettua ihania hierontahoitoja. Ruoka oli todella terveellistä ja ihanaa. Opin paljon uutta pranayamasta, meditaatiosta ja astangajoogasta Lanan ammattitaitoisessa ohjauksessa. Retriittimme sytytti kipinän syvällisempään joogaharrastukseen. 🙂 Joogaretriitillemme osallistui ihania ihmisiä, ja sain uusia ystäviä retriitin aikana. Retriitti oli ihana kombinaatio harmoniaa, rentoutusta ja joogaharjoituksia. Nauroin viikon aikana enemmän kuin pitkiin aikoihin. Lomalta palasi ehdottomasti onnellinen joogi. 🙂
Ehdottomasti paras lomani ikinä. Namaste. <3
– Mari M.

”Joogaretriitti Yoga Thailandissa Lanan pätevässä ja hauskassa opetuksessa oli kerran elämässä -kokemus, jolle haluaisin uudelleen. Kokemus oli lähellä täydellisyyttä: tilaisuus keskittyä joogaan, antaa mielen rauhoittua, nauttia lämmöstä, merestä, paikan ihanasta tunnelmasta ja syödä hyvää ruokaa. Päivittäinen rytmi oli juuri sopiva: päivän aloitus pranayama-hengitysharjoituksella, perään mysore-harjoitus, vapaa-aikaa ja iltapäivällä teoriaa ja palauttava harjoitus. Muistelen meditaatiohetkeä pehmeän lämpimässä illassa, kaukana kuuluvaa illallisjoukon puheensorinaa, taustalla soivaa tuulikelloa ja rentoutunutta oloa.”
– Sanna T.

” Täydellinen paikka astangajoogan harjoittamiseen. Ystävällinen henkilökunta, mahtava ruoka, mukavat huoneet ja retriittiseurueemme ihan huippu!! Lanan opetuksista sai paljon enemmän irti, kun oli aikaa keskittyä kuuntelemiseen, myös itsensä. Koskaan en ole ollut etelänlomalta palattuani niin energinen. Samahitaan on ehdottomasti päästävä uudelleen!!”
– Paula A.

Lue lisää kokemuksia

Tartu tilaisuuteen ja koe paras mahdollinen joogamatka

Lisätietoa

Lisäinfoa huoneista ja Samahita Retreat -keskuksesta osoitteesta www.yoga-thailand.com

Kuvia

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.