Search
Search Menu
/

Mantra-, Pranayama- ja meditaatiokurssi
19.6.-23.6.2014

Pranayama

19.-23.6. klo 7-8.30
Joogakoulu Shanti, 4. kerros

Aamu alkaa Veda-kirjojen mantrojen ja joogasutrien toistamisella. Sen jälkeen tehdään muutama pranayama-harjoitus ja lopuksi keskitytään meditaatioon. Mantrojen toistelu rauhoittaa ajatusten virran ja aktivoi korkean mielemme eli Buddhin. Pranayamassa keskitytään hengitykseen ja sen pidentämiseen. Meditaatiossa ajatustemme kulku hidastuu ja laskeudumme syvempään tilaan. Harjoitusten myötä aistimme rauhoittuvat ja stressitaso laskee merkittävästi. Mantrojen, pranayaman ja meditaation yhteisvaikutus rauhoittaa mieltä ja kehoa — näin on hyvä aloittaa uusi päivä ja vaikutus kestää pitkään.

Hinta: kaksi kertaa 50€, yksi kerta 28€
Ilmoittautumiset: 16.6 mennessä

Lana&Yoga-ThailandLana Lavanina on ayurveda-terapeutti ja joogaopettaja. Terapeuttisessa pranayamassa hän on saanut oppinsa maailman arvostetuimmilta pranayamaopettajilta kuten Sri O.P. Tiwarilta ja Paul Dallaghanilta. Lanalla on 13 vuotta kokemusta pranayaman säännöllisestä harjoittamisesta. Hän on opiskellut filosofiaa ja mantrojen lausumista Sri O.P. Tiwarijin sekä muiden opettajien kanssa Mysoressa Intiassa. Joogassa Lana on erikoistunut hatha-, astanga- ja vinyasajoogaan.

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.