Search
Search Menu

Pranayama-kurssi 1 (sunnuntai-iltaisin)
28.9.-16.11.2014

Pranayama

Haluatko oppia hengittämään oikein sekä lisätä elinvoimaasi eli pranaa kehossasi ja mielessäsi?

Oikea, syvä hengitys rauhoittaa hermostoa ja vähentää stressiä. Kokenut pranayama-opettaja Lana Lavanina opettaa tällä kurssilla perinteistä pranayamaa. Hänellä on 10 vuoden kokemus pranayaman harjoittelusta ja opettamisesta. Terapeuttisessa pranayamassa hän on saanut oppinsa maailman arvostetummilta pranayama-opettajilta kuten O.P.Tiwarilta ja Paul Dallaghanilta. Sri O.P Tiwarin kanssa Lana on opiskellut useita vuosia.

Kaksi ryhmää: (6 viikkoa)
1) 28.9-16.11.2014 sunnuntai-iltaisin klo 19.00
tai 2) 30.09-04.11.2014 tiistaiaamuisin klo 7.00

Paikka: Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43.

Pranayama on perinteinen joogien käyttämä menetelmä, joka tuo tasapainoa elämään sekä vahvistaa ja parantaa terveyttä. Se rauhoittaa hermostoa ja vähentää stressiä. Säännöllisesti harjoitettuna pranayaman avulla voi saavuttaa mielenrauhan ja
pranayama vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ihmisen terveyteen.

Pranayamalla tarkoitetaan elämänvoiman lisäämistä ja hallitsemista hengityksen avulla. Pranayamassa hiotaan ensin hengitystä: tehdään siitä pitkä, syvä, tasainen, pehmeä, hienovarainen ja rytminen. Kun pystyt hallitsemaan hengityksen kulkua, hermostosi on valmis hengityksen pidätykseen.

Pranayama perustuu siihen, että pidättämällä hengitystä elämänvoima laajenee kehossa. Kun hengitys syvenee ja tasoituu, myös mieli rauhoittuu.

Tällä kurssilla opimme valmistavia harjoituksia ja muutamia pranayama-tekniikoita.

Huom! Paikkoja rajoitetusti!
Hinta 160€/150€ (työttömät, opiskelijat ja jos ilmoittaudut 15.08.2014 mennessä)
varausmaksu 50%

 

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.