Search
Search Menu
/

Pranayaman ja astangan intensiivikurssi
4.1.-6.1.2014

AamuMysoreSULATA JOULUKINKUT JA ROSOLLIT AAMUJOOGALLA

Hinta: 120€ 21.12.mennessä (sen jälkeen 130€)

Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43,Helsinki

Aamu aloitetaan pranayama-harjoituksella. Pranayamalla tarkoitetaan hengitysharjoituksia. Säännöllisellä pranayama-harjoituksella on tutkitusti laaja-alaisia positiivisia vaikutuksia koko kehoon ja mieleen. Lisäksi pranayama auttaa tunnetilojen hallinnassa ja vapauttaa psyykkisiä jännitystiloja. Harjoitukset vaikuttavat hermostoon ja kaikki kehon systeemeihin, tasapainottavat kehoa ja mieltä.

Astanga Vinyasa -joogamenetelmässä jokainen liike on sidottu toiseen hengityksen avulla. Tämä yhteys tasapainottaa hermojärjestelmää ja avaa energeettistä ja fyysistä kehoa, sekä parantaa verenkiertoa koko kehossa.

Aamuisin keho saattaa tuntua jäykältä ja on vaikeaa päästä ylös sängystä. Astangajoogaharjoitus avaa hengitystiet ja laittaa veren kiertämään kehossa ja antaa näin päivälle harmonisen ja aktiivisen alun. Mysore-harjoituksessa oppilas harjoittelee oman hengityksensä rytmissä ja opettaja auttaa häntä löytämään asentoihin kehon oikean linjauksen ja hengityksen rytmin.

Kurssi sopii kaikentasoisille joogeille.

Ilmoittaudu 28.12.2013 mennessä

Aikataulu: lauantai-maanantai

Pranayama 8:00-8:40

Mysore 8:45-10:45

 

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.