Search
Search Menu
/

Joogamatka Kroatiaan
25.6.-2.7.2014

warrior-b

Hemmottele itseäsi ja lähde joogamatkalle Kroatiaan Lana Lavaninan kanssa 25.6-2.7.2014!

Retriitillä lähestytään joogaterapiaa kokonaisvaltaisesti: pranayama, asana (Astanga, Hatha, Vinyasa flow ja Yin), ayurveda, mantra japa, filosofia ja asana-tekniikka.

Lana on opettanut astanga-, hatha- ja vinyasajoogaa 13 vuotta ja hänellä on vahva pranayama-tausta harjoiteltuaan sri O.P Tiwarin kanssa 10 vuotta. Lana on opiskellut joogaa, pranayamaa ja ayurvedaa Etelä-Koreassa, Intiassa ja Thaimaassa (Yoga Thailand) laajentaen koulutustaan ayurveda-terapialla ja ravintoneuvonnalla. Lanan opetuksessa asanat, pranayama ja ayurveda luovat kokonaisvaltaisen lähestymisen terveyteen, minkä lisäksi ayurveda-terapiassa oppilaat saavat henkilökohtaisia ohjeita hyvinvointinsa vahvistamiseksi.

Tule rentoutumaan ainutlaatuisen holistiselle joogamatkalle itseesi!

Aamun pranayama-harjoituksilla avaamme energiakanavat elinvoiman virtaukselle; asanoilla vahvistamme kehoa ja vapautamme sen lukkoja. Iltapäivisin teemme palauttavan yin-joogaharjoituksen rauhoittamaan hermostoa ja aisteja. Ayurveda-luennoilla kuulemme tietoa oikeasta ruokavaliosta ja elämäntavasta.

Upeat maisemat sijaitsevat meren rannalla aurinkoisessa Crikvenicassa lähellä Zagrebia, missä idyllinen luonto tasapainottavat mielen ja kehon. Vapaa-aikana voit nauttia ihanista rannoista, ja läheltä löytyy todella edullisia ravintoloita, jotka tarjoavat maukasta ruokaa…

Retriitin aikana on mahdollisuus varata aika ayurveda-konsultaatioon ja -öljyhoitoon sekä thaihierontaan!

Hinnat (7 yötä):

 • maksu ennen 1.4.2014: 450 € / yhden hengen huone 500 €
 • maksu 1.4.2014 jälkeen: 500 € / yhden hengen huone 550 €

Hintaan sisältyy jooga, majoitus, aamiainen, vuoristoretki, Qigong harjoitus

Lentoliput eivät sisälly hintaan.

Lisätietoa: 045-1313121

VARAA NOPEASTI! PAIKKOJA ON RAJOITETUSTI!

Lisätietoa retriittipaikasta Crikvenicassa: http://www.prana-yoga.hr/content/holistic-retreat

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.