Search
Search Menu

Ayurveda-kurssi
30.11.-1.12.2013

Ayurvedinen kokkauskurssiOlet lämpimästi tervetullut Lanan suositulle ayurvediselle kurssille, josta saat hyvän infopaketin tästä perinteisestä viisaudesta ja pääset oppimaan käytännön kautta, kuinka valmistaa maittavia sekä terveellisiä ruokia.

Ayurveda on ainutlaatunen lääketieteen muoto, jolla pyritään ennaltaehkäisemään sairauksia. Ayurveda pitää huolen siitä, että ihmiset säilyttävät tasapainon elämässään ja ottavat vastuun terveydestään ja elämäntavoistaan sekä ovat tietoisempia omasta kehostaan ja mielestään.

 

Lauantai:
Teoriaosuus klo 9-16

Ayurvedan perusteet (viisi elementtiä; Vata, Pitta ja Kapha -kehon ominaisuudet). Luennon aiheena on Agni (ruuansulatuksen entsyymit) sekä Ama (kuona-aineet). Ayurvedassa Agni on erityisen tärkeä aihe, koska Agni liittyy vastustuskyvyn ylläpitämiseen. Kurssilla käsitellään sitä, miten vahvistetaan Agnia ja miten poistetaan kuona-aineita.

Sunnuntai:
Ayurvedinen kokkauskurssi klo 9-15

Menu: Ghee (kirkastettu voi), Ayurvedinen borssikeitto, kasvisrisotto, talvikauden salaatti, mausteinen Chai- ja inkivääritee.

Hinta ja ilmoittautuminen

220 € (sisältää sunnuntain ruuat)
Kurssille mahtuu max. 12 henkilöä – varaa paikkasi pian!

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse (045 1313 121).

Kurssin aikana voi varata Lanalta Ayurveda-konsultaation alennushintaan 100 € / 1,5 h (normaalihinta 110 €).

Lataa pdf ayurvedakurssi marraskuu 2013

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.