Search
Search Menu
/ / /

Ayurveda- ja joogaretriitti Italiassa
9.9.-15.9.2019

Tervetuloa Lanan retriittiin italialaiselle maaseudulle, Galleseen, lähelle Roomaa!

Retriitti pidetään Giulia di Gallesen luomuagriturismossa 55 km Roomasta pohjoiseen vanhalla etruskialueella. Agriturismoa ylläpitää paikallinen italialainen perhe, joka luomuviljelee ja valmistaa omassa maassa kasvatetuista vihanneksista ja raaka-aineista viikon aikana tarjottavat ateriat. Agriturismo on rakennettu entisen luostarin alueelle ja joogatilamme on 1500-luvulla kirkkona toiminut rakennus. Gallesen keskiaikainen kylä sijaitsee kilometrin päässä. Sieltä löydät palan aitoa Italiaa.

Retriitissä pranayaman, joogan ja kasvisruoan avulla keho ja mieli saatetaan tasapainoon. Retriitti on avoin kaikille, jotka ovat kiinnostuneet omasta hyvinvoinnistaan ja ovat jooganneet ainakin jonkun verran.

AYURVEDA

Ayurveda on 5000 vuotta vanha perinteinen lääketieteen muoto, joka on peräisin Intiasta mutta on sittemmin levinnyt koko maailmaan. Se perustuu kokonaisvaltaiseen näkemykseen mielen ja kehon yhteistoiminnasta. Ayurveda-hoidoissa lähdetään ihmisen yksilöllisen kehotyypin tutkimuksesta, minkä jälkeen tutkitaan asiakkaan mielen ja kehon tilaa ja selvitetään välineet, joiden avulla ihminen voidaan parhaiten pitää tasapainossa tai palauttaa siihen. Ayurvedassa pyritään tarjoamaan sinulle tehokkaita työkaluja, joiden avulla voit itse edesauttaa hyvinvointiasi ja pysyä paremmin selvillä siitä, mikä sinulle parhaiten sopii. Käytännössä tämä tarkoittaa usein huomion kiinnittämistä aineenvaihduntaan, ruokavalioon ja elintapoihin.

ALUSTAVA OHJELMA

9.9.2019

Saapumispäivä
Illallinen klo 19:30

10.–11.9. ja 13.–14.9.2019

Pranayama klo 7:30 – 8
Joogaharjoitus klo 8 – 9.30
Aamiainen alkaen klo 9.30
Lounas klo 13.30
Ayurvedaluento klo 16 – 17
Palauttava harjoitus ja iltapranayama klo 17 – 18
Illallinen klo 19.30

12.9.2019

Retki Euroopan suurimmalle kraaterijärvelle, Bolsenan järvelle. Päivän aikana käymme Unescon maailmanperintökohteessa Civita di Bagnoregiossa eli kuolleessa kaupungissa sekä iki-ihanassa Orvietossa, jossa sinulle jää myös shoppailuaikaa. Paluu illalliseen mennessä agriturismoon.

15.9.2019

lähtöpäivä
Aamiainen

Retriitin aikana agriturismon emäntä Giulia kertoo paikallisista yrteistä ja niiden käytöstä; voit myös halutessasi kokata Giulian kanssa paikallisen lounaan. Giulia valmistaa retriitin aikana nauttimamme kasvisateriat. Hän on kasvattanut kolme aikuista poikaansa kasvissyöjiksi ja tästä syystä hän on perehtynyt monipuoliseen kasvisruokaan.

MATKUSTUS, MAJOITUS JA MUUTA HYÖDYLLISTÄ TIETOA

MAJOITUS

Kahden hengen huoneissa Giulia di Gallesen agriturismossa¨

MATKA

Lennot eivät sisälly hintaan.
Lähimmät lentokentät ovat Roomassa. Helsingistä suoraan Roomaan lentää mm. Finnair ja Norwegian.
Rooman Fiumicinon lentokentältä pääset suoraan junalla Gallese Teverinaan. Matka kestää 2 tuntia ja lipun hinta on alk. 11€.
Tarvittaessa voimme järjestää myös kuljetuksen lentokentältä agriturismoon lisämaksua vastaan.

HINTA

1040€ / henkilö sisältää
– Lana Lavaninan opetuksen
– 6 vuorokauden majoituksen Giulia di Gallesen agriturismossa Gallesessa kahden hengen huoneissa (jokaisessa huoneessa oma kylpyhuone, ilmastointi, wi-fi yhteys, liinavaatteet ja pyyhkeet)
– 6 luomuaamiaista, 5 luomulounasta ja 6 luomuillallista agriturismossa kasvatetuista luomuraaka-aineista. Kaikki ateriat ovat kasvisaterioita (voi sis. juustoja ja kananmunaa)
– Kuljetukset Gallesen rautatieasemalta agriturismoon saapumispäivänä ja lähtöpäivänä agriturismosta asemalle
– Kurssitilan rajattoman käytön viikon aikana
– Vierailun paikallisella viinitilalla

​VARAUKSET

Matkan järjestää ArsMondo. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään varausjärjestyksessä. Varauksen voit tehdä puhelimitse (+358 44 3200 008), sähköpostilla (​) tai klikkamalla alla olevaa linkkiä. Ilmoitathan nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi sekä matkan nimen ja ajankohdan.

Varausmaksu 200 € maksetaan 7 päivää varauksen jälkeen, ArsMondo lähettää sinulle laskun sähköpostitse. Varaukset ovat sitovia.

→ TEE VARAUS TÄÄLLÄ

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.