Search
Search Menu
/ / /

Ayurveda Detox&Jooga-retriitti
26.4.-28.4.2019

26.4.-28.4.2019 – ilmoittaudu nyt!

Huom! Ohjelmaan on tullut muutoksia ja hinta alentunut reippaasti. Varaa paikkasi nyt!

Tämä Ayurveda&Jooga-retriitti on talven jälkeen kaivattu ilon ja elinvoiman tankkaus.

Luvassa on kehoa avaavaa hatha-joogaa aamuisin, ihanan lempeää yin-joogaa iltaisin, kehoa puhdistavia kevyitä ja ayurvedisia ruokia, luentoja, saunaa sekä ah ihania hoitoja. Opit elinvoimaa (pranaa) nostattavia meditaatio- ja pranayama-harjoituksia, seuraat mielenkiintoisia hyvinvointiluentoja ja vietät rentouttavia luppohetkiä tunnelmallisessa kartanoympäristössä. Saat valmiudet muuttaa elämäsi pysyvästi terveellisempään suuntaan. Lyhyen ja kevyen ayurveda-detoxin jälkeen mielesi on selkeämpi ja kehosi virkeämpi.

Tule sellaisena kuin olet! Tämä retriitti sopii ihan kaikille ikään, näköön ja kokoon katsomatta. Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta joogasta tai ayurvedasta.

→ Ilmoittaudu heti

 

Ayurvedassa suositellaan kehon perusteellista puhdistamista kuona-aineista kaksi kertaa vuodessa: syksyn alussa ja keväällä. Keväällä lumen sulaessa kapha lisääntyy (mm. limaisuus) ja se johtaa kuona-aineiden erittymiseen verenkiertoon. Siksi kevät on otollinen aika kehon paastoon. Ja lisäetuna vältät kevätflunssankin.

Tällä retriitillä syömme kevyesti: aamupalana vihersmoothie, hedelmiä sekä puuroa gheen ja mausteiden kanssa, lounaalla nautimme kitcharista, joka on ayurvedinen todella kevyt mutta ravitseva ruoka joka sopii kaikille ayurveda kehotyypeille.

Kaksi kertaa päivässä ennen ateria otamme musta suola + inkivääri + lime maustesekoituksen ruuansulatuksen tulen aktivoimiseen, ja aterian jälkeen otamme jeera + fenkoli maustesekoitulsen ravintoaineiden imeytymiseen.

Kehon ja mielen puhdistumista tuemme pranayama- ja jooga-harjoituksilla.

Ayurveda-luennolla Lana kertoo syyt miksi Ayurveda-detox kannatta tehdä ja miten se vahvistaa meidän vastustuskykyämme sekä parantaa energiatasojamme merkittävästi. Saamme luonnollista energiaa ja keveyttä kevääseen.

Retriitin jälkeen olosi on virkistynyt ja selkeä.

Ayurveda-detoxin hyödyt:

– rauhoittaa mieltä ja hermostoa
– poistaa kuona-aineita kehosta ja mielestä.
– tukee henkistä ja emotionaalista tasapainoa.
– ravitsee vastustuskykyä
– tukee syvää unta
– puhdistaa ja vahvistaa ruoansulatussysteemiä
– vahvistaa ruonsulatuksen tulta
– lisää pranaa = elinvoimaa

HINNAT

Kurssin hinta: 289 eur 179 eur (sis. Alv 24%)
Majoitus täysihoidolla 185 eur eli viikonlopun yhteishinta on 474 eur  364 eur

Majoitus maksetaan suoraan Tuomiston Kartanolle. Majoitumme upeissa 2hh ja 4hh huoneissa. Lue lisää majoituksesta
– mukaan omat vuodevaatteet (tai voi myös vuokrata paikanpäältä 10 e)
(Sis. täysihoidon: aamiainen, lounas, illallinen sekä saunan lauantaina)

KOULUTTAJA

Lana Lavanina (LanaPrana) on Nagpurissa sertifoitu kliinisen Ayurvedan terapeutti, pranayama- ja joogaohjaaja. Lana tekee asiakkailleen Ayurveda-konsultaatioita ja Abhyanga-öljyhoitoja sekä kouluttaa Suomen Ayurveda-instituutissa. Hän on myös Suomen Ayurvedayhdistyksen hallituksen jäsen. Pranayamaa ja joogaa hän opettaa pääosin Shanti Joogakoulussa, mutta myös muissa joogakouluissa ja retriiteillä ympäri maailmaa (mm. Samahita Retreat Center, Koh Samui). Lanan vahvuus on Ayurvedan, Joogan ja Pranayaman kokonaisvaltainen ymmärrys ja yhdistely hyvinvoinnin edistämiseksi. Näistä kaikista hänellä on pitkä kokemus sekä kansainvälinen koulutus. LanaPranan löydät myös Facebookista.

Karita Aaltonen ei aiemmasta tiedosta poiketen toimi kouluttajana tällä retriitillä.

MATKUSTAMINEN

Tuomiston Kartano sijaitsee 7 km päässä Tampere-Pori-valtatiestä ja 5 minuutin kävelymatkan päässä Karkun juna-asemalta. Sekä Tampereen että Porin suunnasta kulkevat junat pysähtyvät asemalla. Omalla autolla matka Tampereelta kestää noin 30 minuuttia ja Helsingistä kolmisen tuntia. Os. Riippiläntie 32, 38100 Karkku, Sastamala. Laitathan viestiä, mikäli sinua kiinnostaa kimppakyyti Helsingin seudulta, niin koetamme mahdollisuuksien mukaan organisoida sellaisen.

Ota mukaan

– hygieniatarvikkeet ja mahdolliset lääkkeet
– pyyhe
– vesipullo
– lakanat halutessasi (lakanamaksu 10 e)
– joogaan sopivia rentoja vaatteita & villasukat
– muistiinpanovälineet
– välipaloja, kuten pähkinöitä ja hedelmiä, jos tunnet tarvitsevasi
– rahaa mahdollisia hoitoja ja tuoteostoksia varten

YHTEYDENOTOT

Lisäinfoa voit kysyä:
Tel. 045 131 3121

OHJELMA

PÄIVÄ 1: PERJANTAI 26.04

Klo 15.00 Saapuminen Tuomiston kartanolle, ilmoittautuminen ja majoittuminen
Klo 16.00 Retriitin avaus, smoothiet
Klo 17.00 Päivällinen
Klo 18.00 Ayurveda-luento: Ayurvedan perusperiaatteet
Klo 19.30-21 Rauhoittava ilta-yin-jooga
Klo 21 ilta tee ja unten maille

PÄIVÄ 2: LAUANTAI 27.04

Klo 8.00 – 9.45 Aamun kiitollisuus-meditaatio, pranayama sekä lempeä hatha-jooga
Klo 10.00 Aamiainen
Klo 11.00 – 12.00 Luento: Ayurveda-detox
Klo 12.30 Kitchari-workshop
Klo 14.00 Lounas
*vapaata oleskelua*
Klo 17.30 -19.00 Terapeuttinen Yin-jooga
Klo 19.00 Päivällinen
Klo 20.00-22 Iltasauna (saunalla Frantsilan luonnonmukaiset hoitotuotteet vapaassa käytössä) *Saunan yhteydessä laitetaan ayurvedistä öljyä koko keholle* Lana kertoo lisää öljyn vaikutuksesta mieleen ja kehoon retriitin aikana 🙂

PÄIVÄ 3: SUNNUNTAI 28.04

Klo 08.00 – 9.45 Pranayama ja lempeä hatha-jooga
Klo 10.00 Aamiainen
Klo 11.00-12.30 Luento: Ayurveda ja puhdas keho ja mieli + Q&A
Klo 13.00-14.00 Retriitin yhteenveto
Klo 14.00 Lounas ja kotiin lähtö

**Muutokset ohjelmaan/aikatauluun mahdollisia.**

* = Jos et ole selvillä omasta ayurvedisestä kehotyypistäsi, voit halutessasi varata sitä varten Ayurveda-konsultaation ennen retriittiä -10 % alennuksella, koodi TUOMISTO, email (LanaPrana, Helsinki). Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

HOIDOT

Jos haluat nauttia viikonlopun aikana ihanasta, rentouttavasta ja terapeuttisesta hoidosta, niin varaa aika hoitajiltamme: mukana koko viikonlopun ajat ovat luontaishoitajat naturopaatti Anna-Tuulia Mattson sekä Sirkku Rantamäki.

Voit varata hoidot suoraan hoitajalta tekstarilla/meilillä/soitolla. Kannattaa varata hoito hyvissä ajoin tai viimeistään ensimmäisenä päivänä… lauantaina ajat ovat todennäköisesti jo loppuunvarattuja!

Rauhallinen Sirkku, noitanainen viisailla sanoillaan ♥

Hoitoja: Aromaterapia, Vyöhyketerapia, Reiki, Ayurvedinen kasvo- ja päähieronta, Intialainen päähieronta. Hoitoja voi myös yhdistellä keskenään, esim. hartioiden ja selän hieronta + lyhyt vyöhyketerapia + ayurvedinen kasvohieronta (kesto mielellään 1,5 tuntia). Hoidoissa on vahvasti läsnä intuitio ja rauha.
Yhteystiedot:
Puh: 040-0678244
Email:

Ihana Anna Tuulia, energiaa ja syvyyttä ♥

Hoitoja:
– Metamorfinen hieronta (hoidossa avataan kehon tunnelukkoja ja hoito vaikuttaa rentouttavasti niin kehoon kuin mieleenkin)
– Virkistävä jalkojen hoito (sisältää yrttijalkakylvyn, jalkojen kuorinnan, jalkojen hieronnan ja käsien hieronnan)
– Rentouttava kasvo/päähieronta (sopii hyvin, jos on kehossa erilaisia jännitystiloja, koska tässä hoidossa keho rentoutuu kokonaisvaltaisesti ja sitä kautta mielikin kevenee)
– Vanhanajan käsilläparantajahoito (sopii jos on kehon kiputiloja tai kaipaa henkistä tukea ja opastusta, energiaa)
Yhteystiedot:
Puh: 045-1244110

www.hyvanolontuulia.fi

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.