Search
Search Menu

Sudhir’s intensive pranayama course
20.8.-20.8.2019

Kurssi on melkein täynnä – vain muutama paikka vielä vapaana! ♥

Helmikuussa pidetyn pranyama-kurssin oppilaat toivoivat Sudihirilta lyhyttä kurssia kesän aikana. Sudihir järjestää aikataulunsa niin, että saamme mahdollisuuden osallistua yhden aamun mittaiselle kurssille tiistaina 20.8.2019 klo 7-10:30.

Sudihir on erittäin suosittu opettaja ja kiertää opettamassa ympäri maailmaa. Onneksemme hän on elokuussa opettamassa Ruotsissa ja pystyy pyynnöstämme piipahtamaan myös Helsingissä.

Ihmiset matkustavat Intiaan saadakseen oppia ayurvedasta, joogasta ja pranyamasta. Nyt meillä on mieletön tilaisuus saada tämä oppi Helsingissä.

Workshopin alussa Sudhir lukee pulssin. Sen jälkeen harjoitellaan pranayamaa eli tehdään hengitysharjoituksia. Lopussa kysymykset ja vastaukset. Kurssin jälkeen kaikki saavat henkilökohtaisen pranayama-harjoituksen pulssin perusteella. ♥

Sudihir on lämmin ja viisas opettaja, hän opettaa yksilöllisesti vaikka olemme isossa ryhmässä. Jokainen saa tehdä oman tasoistaan harjoitusta. Helmikuun viikonloppukurssin vaikutukset olivat valtavat. Sain hengähdystauon hektisestä arjesta ja työkaluja jatkaa harjoitusta kotona. Sudihirin henkilökohtainen 20min konsultaatio oli minulle mullistava kokemus. Sain konkreettisia vinkkejä muuttaa elämääni parempaan suuntaan.
Janica Stormbom – Toimitusjohtaja Helsinki

Sudhir myös tarjoaa henkilökohtaista konsultaatiota lisämaksusta (min 40 €, 20-30 min). Varaukset Lanalta.

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.