Search
Search Menu
/ / /

Jooga, Pranayama & Ayurveda -kurssi Thaimaassa
17.2.-24.2.2018

Vuoden 2015 ryhmä Samahitan rannalla.

Vuoden 2015 ryhmä Samahitan rannalla.

 

Helmikuun helmi – joogaa, pranayamaa & ayurvedaa Koh Samuilla

Pysäytä arki hetkeksi ja bookkaa itsellesi viikonmittainen vitamiiniruiske pimeän ja kylmän keskelle, lempeään lämpöön Koh Samuin lumoavassa ympäristössä. Samahitan retriittikeskuksessa joogaat, meditoit ja imet itseesi ayurveda-tietoa, jonka avulla hoidat terveyttäsi myös kurssin jälkeen. Palaat takaisin voimaantuneena, energisenä ja hehkeänä, valmiina vastaanottamaan Kaphan vuodenajan.

Kenelle

Aurinkoinen viikko merellisessä Thaimaassa sopii kenelle tahansa, joka kokee tarvetta irtautua arjen pyörityksestä. Olet joogannut vähintään puoli vuotta, joten ihan uudesta asiasta sinulle ei ole kyse. Lana ohjaa toki huomioiden jokaisen osallistujan yksilöllisen tason.
Viikko katkaisee stressin tai repsottavien elämäntapojen kierteen, minkä jälkeen on helpompi jatkaa terveellistä elämää ja joogaharjoittelua Ayurvedan, perinteisen intialaisen terveystiedon tukemana.

Kouluttaja Lana Lavanina

Kouluttajasi Lana Lavanina opettaa suomeksi. Hän on innostava ja kokenut joogaohjaaja, Ayurveda-konsultti ja Pranayama-opettaja. Hänen taitavassa opetuksessaan etenet omien taitojesi ja tuntemustesi mukaan. Jooga- ja pranayama-ohjauksen sekä ayurveda-konsultoinnin lisäksi Lana kouluttaa Suomen Ayurveda-instituutissa. Hänen artikkeleitaan eri aihealueista on nähty usein mm. joogapiirien arvostetamassa Ananda-lehdessä.

Joogalomakohteesi, Samahita Retreat Center

Samahita-retriittikeskuksessa pyörii jatkuvasti eri pituisia retriittejä ja koulutuksia, Keskuksella on korkea laatutaso ja hyvä maine. Palvelu on ystävällistä ja paikka on turistille turvallinen. Koh Samui on yksi Thaimaan kauneimmista kohteista, monen mielestä kuin pieni paratiisi.

Päivämäärät helmikuussa 2018

Lauantai 17. – lauantai 24.2.2018 (7 päivää, 6 yötä)

Kurssin hintaan sisältyy
– päivittäinen jooga-, meditaatio- ja pranayama-ohjaus (joogatunnit 2 kertaa päivässä)
– Ayurveda- ja joogafilosofia-luennot
– terveelliset, maistuvat ruuat (nam nam)
– majoitus 1 tai 2 hengen huoneissa (kts. Hintavaihtoehdot)
– höyrysaunan, uima-altaan keskuksen ranta-alueen käyttö
– snorklailu-retki saareen isolla veneellä

Hintavaihtoehdot majoitustavan mukaan
– 49,980 THB* (noin 1200€) majoitus 2 hengen loft-huoneessa (shared)
– 45,780 THB (noin 1140€) majoitus 1 hengen huoneessa jaetulla kylpyhuoneella (semi-private)
– 41,580 THB (noin 1000€) majoitus 1 hengen Superior-huoneessa omalla kylyhuoneella (private)

* Thaimaan baht
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Lennot Thaimaahan: Lennot eivät sisälly hintaan. Lentoliput kannattaa varata mahdollisimman hyvissä ajoin. Tällä hetkellä (syys/2017) Finnairin lennot Koh Samuille (Bangkokin kautta) ovat edullisia.

Varaa oma paikkasi nyt, niin varmistat unelmalomasi ensi helmikuussa!

Osallistujia kurssille otetaan rajoitettu määrä.

→ Tee varaus täällä

Sivut ovat englanninkieliset. Kurssi on nimellä “Yoga, Pranayama & Ayurveda Retreat”. Lisää tietosi ja valitse majoitustapa: private, semi-private tai shared. Valitse “Add to cart” ja siirry maksamaan.

Jos tarvitset apua tai lisätietoja, Lana auttaa sinua mielellään kaikissa kurssiin liittyvissä kysymyksissäsi: 045-1313121 tai

Palautetta kevään 2017 retriitistä

“Kurssi oli aivan mahtava. Olen jakanut useille ystävilleni tietoa, miten hyvältä kurssi tuntui ja miten ihanasti se vaikutti koko ihmisolentoon. Näin jälkeenpäin se näkee ja tuntee niin selvästi. Olen harjoitellut monta kertaa viikossa sekä pranayamaa että joogaa. Olen tehnyt harjoitukset sen mukaan mitä kurssilla opimme, painottaen sitä mitä kulloinkin olen tuntenut tarvitsevani. Olen ollut erittäin tyytyväinen Lana sinun tapaasi opettaa ja miten olen voinut opin sisäistää!”

Kurssin järjestäjä: Samahita Retreat Center, Thaimaa www.yoga-thailand.com
Opettajana toimii: Lana Lavanina www.lanaprana.fi

***

How to bring harmony, awareness and joy into our lives through yoga practice, right nutrition and lifestyle!

During this retreat we will explore how yoga asana, pranayama (breath work), ayurveda (holistic medicine), nutrition, meditation are connected to each other. We will learn how to apply these methods to our daily lives to bring more happiness and joy to a stress free lifestyle. By using these methods we take responsibility of our health and wellbeing and begin creating an integrated holistic approach to keep our body and mind in balance.

During the retreat we will go deeper into our practice with the help of pranayama (breath work). Ayurveda, yoga asana, pranayama and nutrition can bring balance to our lives. Yoga asana helps us bring balance to our body and mind, but we should find a right way to practice yoga. Through the breath we calm the nerves and the mind and we may find a deeper connection with our being. When breath flows freely through our practice we may find space to stay connected, aware and centered. Yoga is not only about physical asana – it is about finding peace within and accepting ourselves as we are. Through correct method we make our body strong, steady and at peace. And the mind follows the body.

Afternoon sessions will contain restorative yoga classes and talks on nutrition, lifestyle and yoga philosophy. We will discuss the importance of right nutrition to maintaining a steady body and mind, and how to stay happy, calm and centered.

Lue lisää kokemuksia

Lisätietoa

Lisäinfoa huoneista ja Samahita Retreat -keskuksesta osoitteesta www.samahitaretreat.com.

Kuvia

Ilmoittautumiset

Varaa paikkasi suoraan Samahita Retreatin sivuilla. Alla olevalla lomakkeella voit tarvittaessa kysyä lisätietoja.

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.