Search
Search Menu

Pranayama-kurssi, ryhmä 2 – lisää elinvoimaasi hengityksen avulla!
10.10.-14.11.2017

Lanan suositut pranayama-kurssit tulevat taas syksyllä!

5 viikkoa, kerran viikossa

Ryhmä 2: tiistaiaamuisin 10.10-14.11.2017 klo 7-9

(10.10., 17.10., 31.10., 7.11, 14.11.)

Pranayama-kurssilla opit hengittämään oikein. Säännöllisesti harjoitettuna pranayaman avulla voi saavuttaa mielenrauhan ja pranayama vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ihmisen terveyteen. Oikea, syvä hengitys rauhoittaa hermostoa ja vähentää stressiä. Samalla ajatusten kulku rauhoittuu ja pranayama-harjoitus vie sinut meditatiiviseen tilaan.

Pranayama on tärkein ja keskeisin harjoitus hatha-joogassa, ja sillä tarkoitetaan elämänvoiman lisäämistä ja hallitsemista hengityksen avulla.

Lana Lavanina on kokenut pranayama-opettaja, jolla on yli 13 vuoden kokemus harjoittelusta ja opetuksesta. Lana on perinteisen pranayama-menetelmän pioneeri Suomessa ja hän on opettanut täällä aktiivisesti vuodesta 2010. Lana on saanut oppinsa maailman arvostetuimmilta pranayama-mestareilta O.P.Tiwarilta ja Paul Dallaghanilta.

Tiwarin johtama Joogan tutkimuslaitos, Kaivalyadham, sijaitsee Lonavlassa Intiassa.

Kurssin sisältö

Tällä kurssilla opimme oikea pallea hengitystä, valmistavia harjoituksia ja muutamia pranayama-tekniikoita.

Valmistavia harjoituksia: Uddiyana bandha kriya + Nauli– koko vatsaontelon negatiivisen paineen harjoitus, Simha mudra – leijonan harjoitus, Jivha Bandha – kielen lukko, Brahma mudra – pään kierto, Kapalabhati – loistava kallo

Pranayama-harjoitukset 1) Nadi Shodhana (Anuloma Viloma), 2) Surya bhedana – surya-aurinko, bhedana-lävistys, kuumentava pranayama, 3) Shitali – viilentävä pranayama, 4) Ujjayi pranayama, 5) Bhramari – mehiläinen, 6) Chandra bhedana – moon kanava
Huom! Paikkoja rajoitetusti!

Paikka: Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43 ja Töölö

Hinta 170€/160€ (työttömät, opiskelijat ja jos ilmoittaudut ja maksat kurssin 10.09.2017 mennessä)

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella tai / 0451313121.

Palautteet: ”Lanan kurssilla on mukava, hyväksyvä ja iloinen ilmapiiri, joka kannustaa harjoittelemaan vaikka jotkut pranayamaharjoitukset vaikuttavatkin aluksi aika hassuilta. Itse olen saanut helpotusta reuman ja nivelrikon aiheuttamiin kipuihin. Vaihdevuosioireet helpottivat ja kuukautiset jäivät kokonaan pois jonkun aikaa pranayamaharjoitusten aloittamisen jälkeen. Pranayamaharjoitus on antanut energiaa, se myös rauhoittaa, rentouttaa ja virkistää. Voisi sanoa, että on saanut uudenlaista tyyneyttä kohdata vaikeita asioita ja haastavia tilanteita. Pranayama on voimakkain joogan muoto, jota olen kokeillut. Hyvät vaikutukset ovat motivoineet jatkamaan harjoituksia ja olen huomannut, että Pranayman vaikutus säilyvy ja kasvaa parhaiten säännöllisellä harjoittelulla. Kotonakin on helppo harjoitella kun tarvitaan vain rauhallinen paikka, jossa voi istua.”
– Leena K., 52 v

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.