Search
Search Menu

Tasapainoa elämään Ayurvedan avulla – Peruskurssi verkossa
6.3.-11.5.2023

Ayurvedan peruskurssi antaa sinulle kokonaisen uuden elämäntaidon ja paljon hyödyllistä tietoa. Opit tämän elämäntaidon avulla ehkäisemään ja hoitamaan erilaisia vaivoja ja sairauksia. Tämän kurssin myötä tiedät kuinka voit ottaa vastuuta omasta elämästä, terveydestä ja onnellisuudesta kaikilla elämän osa-alueilla.

Ayurvedan peruskurssi sisältää kaiken tiedon, jotta ymmärtäisit omaa kehotyyppiäsi, sinulle sopivaa ruokavaliota ja yrttejä, sekä elämäntapaa, liikuntaa, työtä ja suhteita. Kurssilla opit tunnistamaan doshien epätasapainotilat ja itsetuntemuksesi kasvaessa opit ennakoimaan kehosi, mielesi ja terveytesi tarpeita.

Lue kurssista lisää täältä. 

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.