Search
Search Menu

Ayurvedan peruskurssi verkossa (pilottikurssi 2) Alkaa elokuussa 2024!
15.8.2024-15.5.2025

Ayurvedan peruskurssi antaa sinulle kokonaisen uuden elämäntaidon ja paljon hyödyllistä tietoa. Tämän kurssin myötä tiedät kuinka voit ottaa vastuuta omasta elämästä, terveydestä ja onnellisuudesta kaikilla elämän osa-alueilla. Opit lisäksi ehkäisemään ja hoitamaan henkilökohtaisia vaivoja ja sairauksia.

Ayurvedan peruskurssi tarjoaa runsaasti tietoa, jotta ymmärtäisit omaa kehotyyppiäsi, sinulle sopivaa ruokavaliota ja yrttejä, sekä elämäntapaa, liikuntaa, työtä ja ihmissuhteita. Kurssilla opit tunnistamaan doshat sekä niiden epätasapainotilat ja itsetuntemuksesi kasvaessa opit ennakoimaan kehosi, mielesi ja terveytesi tarpeita.

Ajankohta varmistuu kevään aikana! Sisältö on laajennettu ja kurssiaika on pitempi.

Lue kurssista lisää täältä. 

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.