Search
Search Menu
/ / /

Joogaviikonloppu Punkaharjulla
22.8.-24.8.2014

Punkaharju

Vietä rentouttava ja virkistävä joogaviikonloppu Punkaharjun perinteikkäässä Valtionhotellissa upean luonnon äärellä! Lana opettaa viikonlopun aikana astangajoogaa ja kertoo joogan, hengitysharjoitusten, ayurdevan ja ravinnon kokonaisvaltaisista vaikutuksista.

Ohjelma sisältää pranayama- ja astangaharjoitukset aamuisin, palauttavat harjoitukset alkuillasta sekä luennot ayurvedasta ja ravinnosta. Kurssin aikana voi rentoutua myös uiden, saunoen ja nauttien Punkaharjun hienoista ulkoilumahdollisuuksista.

Tule rentoutumaan kauniisiin kansallismaisemiin:

SOLO:
Majoitus yhden hengen huoneessa, Jooga- ja pranayamaopetus Brunssit ja illalliset, 420 €/hlö
TWIN:
Majoitus kahden hengen huoneessa, Jooga- ja pranayamaopetus Brunssit ja illalliset, 390 €/hlö
RETRO:
Majoitus kahden hengen leirimökissä, Jooga- ja pranayamaopetus Brunssit ja illalliset, 330 €/hlö

VARAUKSET JA LISÄTIEDOT:
040 577 3121/Tanja

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.