Search
Search Menu
/

Ayurveda Detox & Pranayama with PRASAD and LanaPrana
19.8.-19.8.2021

Detox-starttikurssi 19.08.2021 klo:17:30-19:30: 2h

Ayurveda Puhdistus ja pranayama kurssi – saat ohjeet kotona jatkettavaa Ayurvedista puhdistusta varten. Sisältää myös puhditusajanjaksoa (ja loppuelämää ) tukevan Pranayama-osion. Ainutlaatuinen ja korkealaatuinen Prasadin Detox-yrttighee kuuluu myös kurssin hintaan ja on tärkeä osa puhdistuskuuria.

Ayurveda-detox vahvistaa vastustuskykyäsi ja parantaa energiatasojasi merkittävästi. Saat luonnollista energiaa ja keveyttä talven pimeyttä ja kylmyyttä vastaan.

Ayurveda-detoxin hyödyt:
– rauhoittaa mieltä ja hermostoa
– poistaa kuona-aineita kehosta ja mielestä
– tukee henkistä ja emotionaalista tasapainoa
– ravitsee vastustuskykyä
– tukee syvää unta
– puhdistaa ja vahvistaa ruoansulatussysteemiä
– vahvistaa ruonsulatuksen tulta
– lisää pranaa = elinvoimaa

Ayurveda-detoxin pystyt tekemään helposti kotona, kurssilla saat selkeät ohjeet joiden avulla onnistut sen toteuttamisessa kotona. Saat ohjeet mitä kannattaa tehdä ja mitä välttää.
Lyhyen ja kevyen ayurveda-detoxin jälkeen mielesi on selkeämpi ja kehosi virkeämpi.
Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat keventää olemustaan ja oloaan sekä puhdistaa kertyneet amat eli kuonat elimistöstään.

Paaston aikana on hyvä rauhoittaa myös mieli harjoittamalla pranayama=hengitysharjoituksia ja pratyaharaa mm. vähentämällä informaatiotulvan määrää ja meditoimalla päivittäin. Kehon ja mielen puhdistumista tuemme pranayama- ja jooga-harjoituksilla.

Tämän kurssin aikana opit elinvoimaa (pranaa) nostattavia pranayama-harjoituksia. Saat valmiudet muuttaa elämäsi pysyvästi terveellisempään suuntaan. Keskustelemme myös siitä, mitä ayurvedisia valmisteita on hyvä käyttää paastojakson jälkeen paaston hyvien vaikutusten ylläpitämiseksi ja hyvinvoinnin tukemiseksi. Näitä tuotteita on myös mahdollista ostaa kurssin yhteydessä.

Pranayama:
Pitkä syvähengitys pidentää ikää ja nuorentaa, kun taas lyhyt pinnallinen hengitys aiheuttaa stressiä ja lyhentää elinkaarta. Tällä kurssin pranayama-osasta saat työkaluja elinikäsi pidentämiseen. Joogassa asanat auttavat kehoamme avautumaan – pranayama taas työskentelee suoraan mielemme kanssa. Säätelemällä hengitystämme alamme vahvistaa elämänvoimaa, minkä tunnemme mm. selkeytyvänä ajatteluna ja vahvistuvana terveytenä.

Kouluttajat:
Pranayaman opettaja on kokenut Ayurveda-konsultti ja -kouluttaja Lana Lavanina (LanaPrana). Lana opettaa kurssilla pranayama-tekniikoita, jotka edesauttavat kuona-aineiden poistumista kehosta ja mielestä. Pystyt jatkamaan näiden tekemistä itsenäisesti kotona kurssin jälkeen.
Ayurveda-detox- osion opettaa Justine Cederberg (PRASAD)

Hinta 65€
sisältää:

 • yrtti detoxgheen
 • 1h luento Ayurveda detox
 • 1h pranayama-harjoitukset
  (sis. ALV 10%)

Paikka: Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43, 00100 Helsinki
(Tai etänä zoom)

Ilmoittautuminen 18.8 mennessä:
Alla olevan lomakkeen kautta tai
Lisätiedot em. sähköpostilla tai 045-1313121 / Lana

Täältä voi ostaa kurssin:
https://holvi.com/…/produ…/8384d7c30df62016681c149ec02c8ae4

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.