Search
Search Menu

Happy Hormones – Ayurveda & Homeopatia
13.3.-13.3.2021

TASAPAINOTA HORMONITOIMINTAASI LUONNOLLISESTI – AYURVEDAA JA HOMEOPATIAA NAISILLE – WEBINAARI

Aika: Lauantaina 13.3 klo: 10:00- 15:00

Kurssilla käydään läpi:
– Hormonaaliset ongelmat & niiden synty Ayurvedan ja Homeopatian näkökulmasta
– Tyypilliset oireet
– Hormonaalisten epätasapainotilojen luonnollinen hoito

Ayurveda:
1. Eri kehorakennetyyppien (vata, pitta, kapha) tyypilliset kuukautiset

2. Tyypilliset vaivat/sairaudet:
– Epäsäännölliset kuukautiset
– Runsaat ja tai kivuliaat kuukautiset
– PMS oireet / päänsäryt / migreenit
– Endometrioosi (autoimuunisairaus)
– Lapsettomuus
– Candida / hiiva
– Rintasyöpä ja kohdunkasvaimet (myoomat, kystat)

3. Mitkä ovat syyt lisääntyneille hormoniongelmille?
– Elintaso
– Ravitsemus / ruokavalio
– Elämäntapa / Stressi
– Ylipaino
– Hormonihäiriöt (esim. kemikaalit ja myrkyt: ruoassa, vaatteissa, pesuaineissa) kseno-estrogeeni
– Synteettiset hormonivalmisteet/ehkäisy & hormonikorvaushoidot, antibiootit ja lääkkeet

Luennolla käsitellään hormonaalisen ehkäisyn ongelmia ayurvedan näkökulmasta. Synteettiset hormonit eivät kuulu elimistöön ja voivat aiheuttaa monille naisille lieviä tai jopa vakavia terveysongelmia, muun muassa migreeniä, aineenvaihdunnan häiriöitä ja mielialan vaihteluja.

Tällä luennolla Lana kertoo tyypillisistä oireista ja miten niitä voi helpottaa ayurvedan (ruokavalio, elämäntapa ja yrtit) ja pranayaman eli hengitysharjoitusten avulla. Stressi on yksi tekijä, joka aiheuttaa epätasapainoa hermostossa ja se vaikuttaa heti hormonitoimintaan. Lana kertoo miten ayurvedan, pranayaman ja joogan avulla tasapainotetaan hermostoa ja hormonitoimintaa. Vaihdevuodet! Miten näiden kanssa voi elää normaalia elämää?!

Homeopatian osuus:
Muutokset hormoneissa vaikuttavat ja tuntuvat kokonaisvaltaisesti ja kaikilla tasoilla. Hormonit vaikuttavat kehon toimintojen lisäksi voimakkaasti mieleen, mutta samoin mieliala vaikuttaa hormonitoimintaan. Rakastuminen, pelko tai suuttuminen muuttavat hormonitasapainoa! Homeopatia on ihanteellinen hoitomuoto hormonitoiminnan tasapainottamiseen, koska myös homeopaattisen lääkeaineen vaikutukset tuntuvat kokonaisvaltaisesti. Tällä kurssilla käymme hormonitoimintaan vaikuttavia homeopaattisia lääkeaineita, joilla saadaan helpotusta mm. kuukautisiin liittyviin oireiluihin ja vaihdevuosien oireisiin.

Kouluttajat:

Kliinisen Ayurvedan konsultti ja kouluttaja, pranayama- ja joogaohjaaja Lana Lavanina
tai 0451313121.
Lavanina (LanaPrana) on Nagpurissa sertifoitu kliinisen Ayurvedan terveyskonsultti, Pranayama- ja Joogaopettaja. Lana tekee asiakkailleen Ayurveda-konsultaatioita ja Abhyanga-öljyhoitoja sekä kouluttaa Suomen Ayurveda-instituutissa. Lanan vahvuus on Ayurvedan, Joogan ja Pranayaman kokonaisvaltainen ymmärrys ja yhdistely hyvinvoinnin edistämiseksi. Näistä kaikista hänellä on pitkä kokemus sekä kansainvälinen koulutus. Lana on osallistunut muuan muuassa Terveyssummittiin ja Hyvinvointisummittiin.

Satu Järvilehto on homeopaattina hoitanut tuhansia asiakkaita. Hän opettaa homeopatiaa kahdessa homeopatiakoulussa, sekä järjestää homeopatiakursseja. Satu on toiminut vuosia Suomen Homeopaatit Ry: n hallituksessa ja Euroopan homeopaattien kattojärjestön ECCH:n Suomen edustajana.

Hinta:

55€, Osallistumismaksu tulee olla maksettuna ennen kurssia ja voit maksaa holvin kautta täältä

Tärkeää!

Ilmoittaudu kurssille tämän sivun ilmoittautumislinkin kautta tai laittamalla viestiä osoitteeseen, näin saat ilmoittautumislinkin webinaariin!

 

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.