Search
Search Menu

Ruoansulatus ja detox Ayurvedan mukaan keväällä – webinaari
8.4.-8.4.2021

Valmistaudu siirtymään kevääseen! Tämän kurssin aikana keskustellaan keväästä eli Kapha-kaudesta Ayurvedan mukaan.

Lana syventyy siihen miten voit optimoida agnisi (eli ruuansulatuksen tulen) ja käydään läpi mitkä ruuat ovat sopivia kevät-kaudella.

Justine Cederberg avaa Detoxin (puhdistuksen) mekitystä kevätkaudella ja näyttää miten voit suorittaa detoxin myös helposti ja mukavasti kotona.

Tämä 1 tunnin kurssi on jaettu kahdeen osaan. Ensimmäisen puoliskon ohjaa suomeksi Lana ja toisen puoliskon englanniksi Justine. Molempien osien jälkeen on aikaa kysymyksille. Käännös saatavilla vieraan kielen osiosta.

Osallistumisohjeet:

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.