Search
Search Menu

Ayurveda & vastustuskyky – Webinaari
21.9.-21.9.2021

Tule kuuntelemaan miten voit lisätä vastustuskykyäsi ja hyvinvointiasi ayurvedan avulla!

Saat tässä webinaarissa vinkkejä:
-vastustuskyvyn vahvistamiseen ja
-stressinhallintaan

Vata aika on alkamassa syksyn myötä ja meillä Suomessa se jatkuu aina kevääseen saakka.

Haluan jakaa sinulle tietämystä Vatan olemuksesta ja vinkkejä sen tasapainottamiseen. Vata-aika vaikuttaa meihin kaikkii kehotyypistä riippumatta. Vatan ominaisuudet ovat kuiva ja kylmä. Vatavuodenaikana syksyllä/talvella nämä samat ominaisuudet kylmyys ja kuivuus lisääntyvät ympäristössä. llma on viileää, tuulee ja myöhemmin tulee pakkaset ja pureva viima. Eli kun nämä kuivat ja kylmät ominaisuudet lisääntyvät ympäristössä niin ne lisäävät vataa myös ihmiskehossa. Nykyaikana Vata on monilla epätasapainossa jo valmiiksi ja syksyn tulo voimistaa tilaa entisestään.

On siis hyvä aika ottaa ayurvediset keinot käyttöön!

Ayurvedassa ihminen nähdään kokonaisuutena ja esimerkiksi stressi vaikuttaa kokonaisvaltaisesti sekä mieleen että kehoon, henkistä puolta unohtamatta! Nykyaikana lähes kaikki hyötyvät stressiä lievittävistä keinoista ja tieto että vastustuskykyä on mahdollista parantaa on innostanut monia ayurvedan pariin! Tule nappaamaan omat vinkkisi syksyn varalle, lupaan että saat paljon uutta hyödyllistä tietoa (ja hyvää energiaa)!

Ohjelma:
-Luento-osuus
-Q&A, kysymyksille aikaa

Aika: 21.9.2021 klo 17:30-19:30 (2h)

Paikka: zoom, saat linkin lähempänä tapahtumaa.

Hinta: Tarjous 29€ (norm. 49€)

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.