Search
Search Menu
/ /

Happy Hormones – Tavoitteena Elinvoimainen Nainen -Valmennus
4.3.-25.4.2024

❤️Tavoitteena Elinvoimainen Nainen ❤️


Ajankohta 4.3. – 25.4.2024

Aurinkoinen hei sinä ihana ja upea nainen! Mahtavaa, että olet kiinnostunut omasta hyvinvoinnistasi! Missioni on auttaa naisia voimaantumaan. Olen itse 51-vuotias nainen ja tiedän miltä tuntuu, kun keho muuttuu. Tässä ainutlaatuisessa valmennuksessa hyödynnän parhaimpia harjoitteita, jotta sinä alat voida hyvin.

Happy Hormones -valmennuksessa sinulla on tilaisuus herättää elinvoimasi uudelleen. Valmennuksessa opit, mistä kehon ja mielen epätasapainotilat johtuvat. Tällöin on helpompaa päästä vaikuttamaan myös juurisyihin.

Mistä Happy Hormones -valmennuksessa on kyse?

Happy Hormones -valmennuksessa tarjoan sinulle erilaisia konkreettisia työkaluja ja harjoituksia, joita on helppo toteuttaa. Askel askeleelta ohjaan sinua kahdeksan viikon ajan kohti uutta, kukoistavaa sinua! Autan korjaamaan elämäntapasi ja ruokavaliosi ayurvedan mukaan – huomioiden jokaisen oman yksilöllisyyden.

Esittelen myös yrtit, jotka auttavat tasapainottamaan kehoasi, mieltäsi, hermostoasi ja jotka tukevat hormonitoimintaasi. Teemme yhdessä erilaisia kehon ja mielen harjoituksia, mm. joogaa ja pranayama-hengitysharjoituksia, sekä tantra-harjoituksia.

Ayurveda eli intialaista alkuperää oleva elämäntiede hoitaa jokaista ihmistä yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti, jokaisen yksilöllinen kehorakenne huomioiden.

Ilmoittaudu Happy Hormones -valmennukseen ja koe uudistumisen voima!

Sopiiko Happy Hormones -valmennus juuri minulle?

Onko sinulla näitä oireita?

 • Kuumia aaltoja
 • Ylipainoa
 • Aineenvaihdunnan ongelmia (ruoka ei sula tai/ja imeydy)
 • Päänsärkyä
 • Unettomuutta
 • Erilaisia kiputiloja
 • Väsymystä
 • Jatkuvaa ärtymystä
 • Iho-ongelmia
 • Kuukautisiin liittyviä ongelmia: liian runsaat, kivuliaat, epäsäännölliset, tai ei ole kuukautisia lainkaan
 • Tai haluat hoitaa itseäsi ennaltaehkäisevästi?

Jos vastasit ´kyllä´ useampaan kuin yhteen kohtaan, tämä valmennus on sinulle!

Hyviä uutisia: kenenkään ei tarvitse enää kärsiä, kaikki edellä mainitut ongelmat pystytään hoitamaan luonnonmukaisesti, ilman kemiallisia lääkkeitä Monilla naisilla on hormonaalisia ongelmia, jotka aiheuttavat epätasapainoa hermostossa, hormonitoiminnassa ja aineenvaihdunnassa.

Syitä ovat esimerkiksi:

 • Pitkäaikainen stressi
 • Käsittelemättömät traumat
 • Patoutuneet tunteet
 • Krooniset sairaudet
 • Väärä elämäntapa ja ruokavalio
 • Hormonaaliset valmisteet
 • Kemikaalien käyttö jne.

Nämä kaikki aiheuttavat epätasapainoa hermostossa, hormonitoiminnassa, aineenvaihdunnassa.

Valmennus sopii sinulle:

1) Jos olet valmis oppimaan uusia asioita.

2) Olet valmis omassa tahdissasi toteuttamaan muutoksia.

3) Et anna heti periksi.

Uusi vuosi, uusi elämä, uusi elinvoimainen sinä – varaa paikkasi jo tänään!

OSTA VALMENNUS

Miksi kehitin Happy Hormones -valmennuksen?

Olen huomannut monien vuosien aikana vastaanotollani, että konsultaation jälkeen ihmiset tarvitsevat enemmän opastusta ja apua. Yksi tai useampikaan käyntikerta ei tähän riitä. Sen takia päätin luoda tämän ainutlaatuisen kokonaisvaltaisen valmennuksen, jossa ohjausta on tarjolla! Valmennuksen avulla konkreettiset muutokset ovat todella mahdollisia ja tulokset näkyviä!

Kun huomaat vaikutukset, saat lisää motivaatiota. Olen tukenasi kokonaiset 6 viikkoa!

OSTA VALMENNUS

Mitä Happy Hormones -valmennus sisältää?

Kaiken tämän:

 • Ayurvedan perusteet
 • Tietoa eri kehotyyppien hormonitoiminnasta
 • Ayurvedan mukainen elämäntapa ja ruokavalio oman kehorakenteen mukaan
 • Henkilökohtaista sparrausta
 • Joogaharjoitukset
 • Pranayamaharjoitukset (valmistelevat ja varsinaiset)
 • Tantraharjoitukset
 • Kiitollisuuden meditaatio
 • Uni kuntoon ABC
 • Naisten oma vertaistukiryhmä suljetussa Facebook-ryhmässä
 • Ayurvedisiä reseptejä
 • Vierailija: Merja Valkonen, EFT-valmentaja
 • Live-videot (kesto noin 1h), 2 kertaa viikossa, maanantaisin ja torstaisin

Tallenne on saatavilla, mikäli et pääse live-sessioon!

 

Lisäksi saat kaikki nämä extra-työkalut ja luennot:

👉Ayurveda ja vastustuskyky, vata-vuodenaika -webinaari (arvo 49€)

👉Hormonitasapaino-luento (arvo 49€)

👉Suoliston ongelmat ja niiden hoito ayurvedan avulla -webinaari (arvo 40€)

👉Miten hoidat kuumuutta kehossasi, esim. närästys, iho-ongelmat, ärtymys -webinaari (arvo 49€)

Bonusmateriaalien yhteenlaskettu arvo: 187€

Tällaista tilaisuutta ja kokonaisuutta et löydä muualta. Autan kokemuksellani ja ammattitaidollani jokaista räätälöidysti ja henkilökohtaisesti!

 

Valmennuksen ajankohta ja eteneminen

Valmennuksen ajankohta 4.3.–25.4.2024.

Valmennuksen kesto 6 viikkoa. Lepo ja reflektointi 2 viikkoa, kokonaiskesto 8 viikkoa.

Valmennuksen kulku: 2 viikkoa valmennusta, 1 viikko lepo ja reflektointi, 2 viikkoa valmennusta, 1 viikko lepo ja reflektointi, 2 viikkoa valmennusta

 

Valmennuksen hinta

Kymmenelle ensimmäiselle naiselle koko Happy Hormones -valmennus erikoishintaan
599€ (sis. alv 24%)!

Valmennuksen normaalihinta 699€ (sis. alv 24%). (OVH-hinta 1999€)

Maksumahdollisuus myös erissä ❤️ Ota yhteys:

 

👉 Otan valmennukseen vain 20 naista!

👉 Tällaista tilaisuutta ja kokonaisuutta et löydä muualta.

Autan kokemuksellani ja ammattitaidollani jokaista räätälöidysti ja henkilökohtaisesti!

OSTA VALMENNUS

Palautteita syksyn 2023 Happy Hormones valmennuksesta (1. pilottiryhmä)

”Tervehdys ihana Lana!

Minuun on tehnyt valtavan vaikutuksen, että olet niin täysillä laittanut kaiken tietämyksesi, kokemuksesi ja persoonasi tämän vuoden pilotti kursseihin. Olen todella kiitollinen sinulle näistä arvokkaista opeista, joita olet meille jakanut. Tein oikean päätöksen osallistumalla Happy hormones -kurssille. Minulla oli paljon hyötyä peruskurssista, joten samalla tuli kerrattua kevään mainion kurssin asioita. Tämä marraskuun kurssi oli just sopivan pituinen.

Uutta oli hienosti organisoitu Face Book-ryhmä. Se on todellinen vuorovaikutteinen foorumi, joka toi paljon lisää uusia asioita. Myös Merjan EFT-tapping on aivan loistava menetelmä. Valtavan paljon tuli uusia juttuja, joita olen ruvennut integroimaan arkeeni vähitellen.

Mausteet, yrtit, öljyt ja ghee ovat ahkerasti käytössä. Lisäksi monet herkulliset ja terveelliset reseptit ja ayurvediset elämäntapaohjeet ym. eri doshille. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen Happy Hormones kurssin sisältöön. Monilta osallistujilta on tullut jatkoa varten hyviä ideoita. Se on tosi hienoa, että voi jatkaa kuukausimaksulla ja saada sitä kautta Lanalta vastauksia kysymyksiin.”  Rakkain terveisin, Tarja K

Palautetta kevään ayurvedan perusopinnot kurssin oppilailta:

”Lanan innostus, energia ja positiivisuus on tarttuvaa. Hän haluaa aidosti kurssilaisten oppivan ja kannustaa kysymään, jos jotain ei ymmärrä. Arvostan Lanan kärsivällisyyttä esim. selittää haastavia asioita uudelleen sekä joustavaa otetta. Asiantunteva & huumorintajuinen opettaja on mielestäni paras ope-kombinaatio, ja Lana on näitä molempia – todellinen taivaan lahja!”  Heidi

”Ayurvedan perusopinnot Lanan kanssa oli juuri sitä mitä tarvitsin ja enemmän kuin osasin odottaa. Tietoa tuli paljon, ja se oikeasti muutti elämäni. Ayurvedan opiskelussa mahtavinta on, että sitä voi heti hyödyntää käytännössä ja nyt kurssin jälkeen minulla on aina luotettavat lähteet, joihin palata. Lana on inspiroiva ja valovoimainen, ja niin aito ihminen. Jokainen oppilas uskaltaa olla oma itsensä hänen kurssilla! Minä tykkäsin siitä, että välillä luennot saattoivat olla vähän pidempiä kuin aikataulussa merkattu vain siksi, että Lana halusi vastata meidän kaikkien kysymyksiin. Kuitenkin kaikista luennoista tuli tallenteet, joten kurssi on hyvin joustava. Suosittelen kaikille, ketä ayurveda kiinnostaa <3

Kiitos SYDÄMENI POHJASTA. Tämä oli vasta pintaraapaisu kaikkeen, mitä omalla ayurveda-polullani kohtaan. Tulen ehdottomasti mukaan jatkokurssille, eli mekin nähdään vielä. Kiitos, kiitos, kiitos. ”  Meri

👉 Ilmoittaudu ja lue lisää

 

 

Lanan tarina Ayurvedan pariin

Nuorena sairastelin paljon ja jouduin syömään lukemattomia antibioottikuureja sekä muita lääkkeitä. Ne eivät kuitenkaan tuoneet apua ongelmiini. Minulla on ollut kroonisia sairauksia, kuten astma, endometrioosi, myomat, poskiontelontulehdukset kerran kuussa, erilaisia allergioita, vatsakatarri, suolistovaivoja, migreenit, kivuliaat ja runsaat kuukautiset yms.

Joogan ja pranayaman eli hengitysharjoitukset löydettyäni kiinnostuin myös ayurvedasta, josta usein puhutaan joogan sisartieteenä. Harjoitteiden myötä sain kehoni ja mieleni jälleen tasapainoon ja sain vahvistettua terveyttäni. Löysin elämäntavan joka tukee kokonaisvaltaisesti hyvinvointiani.

Tätä elämäntapaa haluan myös jakaa ja auttaa muitakin voimaan paremmin. Opiskelin ayurveda-ravitsemusta toimiessani Yoga Thailandissa opettajana. Erikoistuin ayurvedaan syvällisemmin Atreya Smithin ja Dr. Sunil Joshin johdolla. Molemmat tuntevat myös länsimaisen elämäntavan ja osaavat soveltaa ayurvedaa myös länsimaisiin tarpeisiin, jota minä jatkan edelleen nykyään omassa työssäni.

Minut on sertifioitu kliinisen ayurvedan konsultiksi vuonna 2012 Nagpurissa, Intiassa. Kouluttauduin Tantra-ohjaajaksi vuonna 2019.

OSTA VALMENNUS

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.