Search
Search Menu
/

Ayurveda Detox & Pranayama
9.5.-9.5.2022

Tervetuloa Ayurveda Detox & Pranayama kurssille with Prasad and LanaPrana 9.5 klo: 18-20 Joogakoulu Shantiin!

Sadat asiakkaamme ovat osallistuneet kurssille aiemmin ja tehneet tämän Ayurveda-detoxin, joka vahvistaa meidän vastustuskykyämme, sekä parantaa energiatasojamme merkittävästi. Saamme luonnollista energiaa ja keveyttä kesään.

Ayurveda-detoxin hyödyt:
– rauhoittaa mieltä ja hermostoa
– poistaa kuona-aineita kehosta ja mielestä.
– tukee henkistä ja emotionaalista tasapainoa.
– ravitsee vastustuskykyä
– tukee syvää unta
– puhdistaa ja vahvistaa ruoansulatussysteemiä
– vahvistaa ruonsulatuksen tulta
– lisää pranaa = elinvoimaa

Ayurveda-detoxin pystyt tekemään helposti kotona, kurssilla saat ohjeita miten toteutat tämän detoxin (yrttighee kuuluu hintaan). Justine kertoo mitä kannattaa tehdä tai välttää. Lyhyen ja kevyen ayurveda-detoxin jälkeen mielesi on selkeämpi ja kehosi virkeämpi.

Kurssin aikana opit myös elinvoimaa (pranaa) nostattavia pranayama-harjoituksia. Saat valmiudet muuttaa elämäsi pysyvästi terveellisempään suuntaan. Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat keventää olemustaan ja oloaan sekä puhdistaa kertyneet amat eli kuonat elimistöstään. Paaston aikana on hyvä rauhoittaa myös mieli harjoittamalla pranayama=hengitysharjoituksia ja pratyaharaa mm. vähentämällä informaatiotulvan määrää ja meditoimalla päivittäin. Kehon ja mielen puhdistumista tuemme pranayama- ja jooga-harjoituksilla.

Keskustelemme myös siitä, mitä ayurvedisia valmisteita on hyvä käyttää paastojakson jälkeen paaston hyvien vaikutusten ylläpitämiseksi ja hyvinvoinnin tukemiseksi. Näitä tuotteita on myös mahdollista ostaa kurssin yhteydessä.

Pranayama:
Pitkä syvähengitys pidentää ikää ja nuorentaa, kun taas lyhyt pinnallinen hengitys aiheuttaa stressiä ja lyhentää elinkaarta. Tällä Pranayama-kurssilla saat työkaluja elinikäsi pidentämiseen. Joogassa asanat auttavat kehoamme avautumaan – pranayama taas työskentelee suoraan mielemme kanssa. Säätelemällä hengitystämme alamme vahvistaa elämänvoimaa, minkä tunnemme mm. selkeytyvänä ajatteluna ja vahvistuvana terveytenä.

Pranayaman opettaja on kokenut Ayurveda-konsultti ja -kouluttaja Lana Lavanina (LanaPrana). Lana opettaa muutamia pranayama-tekniikoita, jotka edesauttavat kuona-aineiden poistumista kehosta ja mielestä.

Ayurveda-detox osion opettaa Justine Cederberg (Prasad)

Hinta 97€; sisältää yrtti detoxgheen, 1h luento + 1h pranayama-harjoitukset (sis. ALV 10%)

Mukaan pääset ilmoittautumalla sähköpostitse tai alla olevan lomakkeen kautta

Ilmoittautuminen 06.05.2022 mennessä

Lisätiedot: sähköpostilla tai 045-1313121 / Lana

Täältä voit ostaa kurssin:
https://holvi.com/shop/prasad/product/b7b3980e731c0a6095ddc4416c02c6f2/?fbclid=IwAR31MeI6aLfNkfsWD3dbakRw6ybmSeQNCeqsY_m1CA4PAHXpO3age-4kDrE

(Muista siis sekä ilmoittautua, että ostaa kurssi 😊)

Paikka: Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43, 4 kerros, ovi oikealle

Milloin: Maanantai 09.05.2022 klo 18.00-20.00

Lana Lavanina (LanaPrana) on Nagpurissa sertifoitu kliinisen Ayurvedan terveyskonsultti, Pranayama- ja Joogaopettaja. Lana tekee asiakkailleen Ayurveda-konsultaatioita ja Abhyanga-öljyhoitoja sekä kouluttaa Suomen Ayurveda-instituutissa. Hän opettaa myös Ruotsissa ja Englannissa. Lanan vahvuus on Ayurvedan, Joogan ja Pranayaman kokonaisvaltainen ymmärrys ja yhdistely hyvinvoinnin edistämiseksi. Näistä kaikista hänellä on pitkä kokemus sekä kansainvälinen koulutus. Lana on osallistunut muuan muuassa Terveyssummittiin ja Hyvinvointisummittiin haastattelut löytyvät sieltä.

Justine Cederberg is the founder and proprietor of PRASAD, is an Ayurvedic consultant and Herbalist. Born in Canada, she lives in Porvoo, Finland.
Her passion for the botanical realm stems from her time living and working on a farm, where she developed a practical and ever-deepening relationship with plants and herbs. Her knowledge of plants encompass both the traditional European, Native American and Ayurvedic tradition.

Justine’s PRASAD Ghee is the best ghee available on the European market. It is handmade at a family farm in Estonia from the organic and grass fed cream of free range cows. Justine will provide handmade ghee infused with organic ayurvedic herbs and instruct how to use for a 5 day detox. The 5 day detox is chosen to suit your schedule. Purchase includes text message contact with Justine during your detox.

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.