Search
Search Menu

Pranayama alkeiskurssi
9.6.-16.6.2022

Pranayama =hengitysharjoituksia aloittelijoille

Torstaisin 09.06 ja 16.06 klo 18-21

Pranayamaharjoitusten avulla on mahdollista vaikuttaa kehon ja mielen terveyteen nopeasti ja tehokkaasti ja lisätä huomattavasti elinvoimaa!

Pranayama sisältää myös valmistelevat harjoitukset, jotka puhdistavat kehoa, luovat tilaa vatsaontelossa ja keuhkoissa sekä poistavat jännityksiä koko kehosta.

Nämä harjoitukset on tärkeää tehdä ennen varsinaisia pranayama=hengitysharjoituksia, tällöin pallea pehmenee ja pystyy liikkumaan vapaasti, vatsalihakset rentoutuvat ja tätä kautta myös hengitys kulkee vapaasti ja näin pääsee myös prana=elinvoima virtaamaan vapaasti!

Nämä harjoitukset luovat siis tilaa kehossa, jotta prana liikkuisi vapaasti ja esteettömästi. Yleensä oppilaat huomaavat heti näiden harjoitusten vaikutuksen kehoon ja mieleen.

Tällä tehokurssilla saat apua välittömästi erilaisiin stressitiloihin, ahdistukseen, paniikkihäiriöihin ja muihin hermostollisiin ongelmiin! Pranayaman avulla on mahdollista helpottaa myös esimerkiksi unettomuutta ja ruoansulatusongelmia.

Elinvoimaa on mahdollista lisätä ja hallita tehokkaasti hengityksen avulla, mutta varsinkin pranayaman avulla. Pranayaman vaikutus on paljon syvempää ja tehokkaampaa kuin pelkästään syvän hengityksen.

Saat opastusta tehokkaiden harjoitusten tekoon, joita voit harjoittaa jatkossa myös itsenäisesti.

Harjoitukset lisäävät elinvoimaa, uudistavat soluja antioksidanttien tapaan ja parantavat unenlaatua. Pranayamahengitys vaikuttaa keskushermostoa ja aivojen toimintaa tasapainottavasti ja tietoinen hengitys opitimoi hormonien ja aineenvaihdunnan toimintaa.

Paikka: Töölö paikan päällä max 15 ihmistä (mahdollisuus etänä zoom – mainitse ilmoittautuessa)

Earlybird hinta: 129 € sisältää 10% alv
ja 3.6 jälkeen hinta on 149€

Osta kurssi Holvi: https://holvi.com/shop/lanaprana/product/069d77e5f8d69d82a638d2041752df5e/

Pranayamasta voit lukea lisää myös nettisivuiltani https://lanaprana.fi/pranayama-2/

Oppilaan palaute: ”Lanan kurssilla on mukava, hyväksyvä ja iloinen ilmapiiri, joka kannustaa harjoittelemaan vaikka jotkut pranayamaharjoitukset vaikuttavatkin aluksi aika hassuilta. Itse olen saanut helpotusta reuman ja nivelrikon aiheuttamiin kipuihin. Vaihdevuosioireet helpottivat ja kuukautiset jäivät kokonaan pois jonkun aikaa pranayamaharjoitusten aloittamisen jälkeen. Pranayamaharjoitus on antanut energiaa, se myös rauhoittaa, rentouttaa ja virkistää. Voisi sanoa, että on saanut uudenlaista tyyneyttä kohdata vaikeita asioita ja haastavia tilanteita. Pranayama on voimakkain joogan muoto, jota olen kokeillut. Hyvät vaikutukset ovat motivoineet jatkamaan harjoituksia ja olen huomannut, että Pranayman vaikutus säilyvy ja kasvaa parhaiten säännöllisellä harjoittelulla. Kotonakin on helppo harjoitella kun tarvitaan vain rauhallinen paikka, jossa voi istua.”
– Leena K., 52 v

Lana Lavanina on kokenut Pranayama-opettaja, jolla on yli 18 vuoden kokemus harjoittelusta ja opetuksesta. Lana on perinteisen pranayama-menetelmän pioneeri Suomessa ja hän on opettanut täällä aktiivisesti vuodesta 2009. Lana on saanut oppinsa maailman arvostetuimmilta pranayama-mestareilta O.P.Tiwarilta ja Paul Dallaghanilta. Tiwarin johtama Joogan tutkimuslaitos, Kaivalyadham sijaitsee Lonavlassa Intiassa.

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.