Search
Search Menu

Tehoboost Pranayamakurssi
27.8.-30.8.2020

Tehoboost – Paranayama intensiivikurssi

27.8 torstaina klo: 17.30-20.30 ja 30.8 sunnuntaina klo:18-21

Tiesitkö että pranayamaharjoitusten avulla on mahdollista vaikuttaa kehon ja mielen terveyteen nopeasti ja tehokkaasti ja lisätä huomattavasti elinvoimaa!

Tällä tehokurssilla saat apua välittömästi erilaisiin stressitiloihin, ahdistukseen, paniikkihäiriöihin ja muihin hermostollisiin ongelmiin! Pranayaman avulla on mahdollista helpottaa myös esimerkiksi unettomuutta ja ruoansulatusongelmia.

Elinvoimaa on mahdollista lisätä ja hallita tehokkaasti hengityksen avulla. Saat opastusta tehokkaiden harjoitusten tekoon, joita voit harjoittaa jatkossa myös itsenäisesti. Harjoitukset lisäävät elinvoimaa, uudistavat soluja antioksidanttien tapaan ja parantavat unenlaatua. Pranayamahengitys vaikuttaa keskushermostoa ja aivojen toimintaa tasapainottavasti ja tietoinen hengitys opitimoi hormonien ja aineenvaihdunnan toimintaa.

Tule mukaan tutustumaan ja oppimaan hyödyntämään tärkeintä ja tehokkainta työkalua joka sinulla on aina ulottuvillasi – hengitystäsi. Tästä jos jostain on hyötyä loppuelämäsi ajan jos niin päätät!

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.