Search
Search Menu

Pranayama jatkokurssi
15.10.-29.10.2020

Nyt olisi hyvä mahdollisuus päästä syventämään pranayama-harjoitustasi! Harjoitteletko pranayamaa säännöllisesti? Haluaisitko palauttaa mieleesi tutut harjoitukset?

Jatkokurssi edellyttää, että olet jo tutustunut pranayamaan ja olet kiinnostunut oman harjoituksesi syventämisestä. Kurssilla opit mm. pidättämään hengitystä suhteella 1-1-2. Tarvittaessa voit myös jatkaa harjoitustasi suhteella 1-2-2 tai 1-3-2 etc.. Käymme kurssin aikana läpi sekä tekniikat että lisää teoriaa, tarkoitus on, että löydät lisää motivaatiota harjoitteluusi ja opit syventämään harjoitustasi!

Pranayama-jatkokurssi on kahden päivän kurssi: 15.10 ja 29.10

Hinta: Early bird hinta on 65€ ja 7.10 jälkeen 75€

Päivämäärät: 15.10 ja 29.10 klo 18.30-20.30

Paikka: Joogakoulu Shanti, 4 krs. Hoiva Shanti. Runeberginkatu 43, 00100 Helsinki

Ilmoittautuminen sähköpostitse , tiedustelut: 0451313121

Iloa ja valoa Lana

 

Lisätietoa Pranayamasta: Pranayama-hengitysharjoitus perustuu elämänenergian (prana) hallintaan oman hengityksen sääntelyllä. Ihmisillä on luonnollinen taipumus hengittää epäsäännöllisesti ja pinnallisesti. Pranayama-harjoituksen kautta pystymme löytämään sisäisen tietoisuuden omasta hengityksestämme. Hengitys liittyy vahvasti ihmisen tunnetilaan ja hengityksemme peilaa suoraan sen hetkistä tunnetilaamme. Esimerkiksi pelko ja vihaisuuden tunne aiheuttavat pinnallisen ja epäsäännöllisen hengitysrytmin. Kun voimme sisäisesti hyvin ja olemme rauhallisessa tunnetilassa, hengitämme syvään, hitaasti ja tasaisesti. Pranayaman tavoitteena on saada mieli täydelliseen kontrolliin ja vähentää mielen ja kehon reagointia ulkoisiin ärsykkeisiin. Vuosikausien tutkimukset osoittavat, että tietoinen ja rauhallinen hengitys tasoittaa mielenlaatua, laskee sydämen sykettä ja auttaa meitä tuntemaan itsemme energisemmäksi ja elinvoimaisemmaksi. Pranayama-harjoituksella on hyvin positiivinen vaikutus univaikeuksiin ja korkeaan verenpaineeseen. Säännöllinen harjoitus lisää positiivisuuden tunnetta ja kiitollisuutta. Pranayama-harjoitus kannattaa aloittaa kokeneen opettajan opastuksella, koska hengitys on hyvin yksilöllistä ja suorassa yhteydessä ihmisen keskushermostoon. Hyvä opettaja tunnistaa sopivan harjoitusvoimakkuuden ja osaa huomioida oppilaan fyysiset tilat. Aloittelijan kannattaa aina varmistaa, että opettajalla on monien vuosien kokemus sekä omasta harjoituksesta, että opettamisesta.

Lue lisää www.lanaprana.fi/pranayama  ja ilmoittaudu mukaan

 

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.