Search
Search Menu

Tasapainota hormonitoimintaasi luonnollisesti – Ayurvedaa ja Homeopatiaa naisille – webinaari
27.2.-27.2.2021

Tasapainota hormonitoimintaasi luonnollisesti – Ayurvedaa ja Homeopatiaa naisille – webinaari 27.02.2021 klo 10-15.30 (5,5h)

Kurssilla käydään läpi:
– Hormonaaliset ongelmat & niiden synty Ayurvedan ja Homeopatian näkökulmasta
– Tyypilliset oireet
– Hormonaalisten epätasapainotilojen luonnollinen hoito

Ayurveda:
1. Eri kehorakennetyyppien (vata, pitta, kapha) tyypilliset kuukautiset

2. Tyypilliset vaivat/sairaudet:
– Epäsäännölliset kuukautiset
– Runsaat ja tai kivuliaat kuukautiset
– PMS oireet / päänsäryt / migreenit
– Endometrioosi (autoimuunisairaus)
– Lapsettomuus
– Candida / hiiva
– Rintasyöpä ja kohdunkasvaimet (myoomat, kystat)

3. Mitkä ovat syyt lisääntyneille hormoniongelmille?
– Elintaso
– Ravitsemus / ruokavalio
– Elämäntapa / Stressi
– Ylipaino
– Hormonihäiriöt (esim. kemikaalit ja myrkyt: ruoassa, vaatteissa, pesuaineissa) kseno-estrogeeni
– Synteettiset hormonivalmisteet/ehkäisy & hormonikorvaushoidot, antibiootit ja lääkkeet

Luennolla käsitellään hormonaalisen ehkäisyn ongelmia ayurvedan näkökulmasta. Synteettiset hormonit eivät kuulu elimistöön ja voivat aiheuttaa monille naisille lieviä tai jopa vakavia terveysongelmia, muun muassa migreeniä, aineenvaihdunnan häiriöitä ja mielialan vaihteluja. Tällä luennolla Lana kertoo tyypillisistä oireista ja miten niitä voi helpottaa ayurvedan (ruokavalio, elämäntapa ja yrtit) ja pranayaman eli hengitysharjoitusten avulla.
Stressi on yksi tekijä, joka aiheuttaa epätasapainoa hermostossa ja se vaikuttaa heti hormonitoimintaan. Lana kertoo miten ayurvedan, pranayaman ja joogan avulla tasapainotetaan hermostoa ja hormonitoimintaa. Vaihdevuodet! Miten näiden kanssa voi elää normaalia elämää?!

Homeopatian osuus:
Muutokset hormoneissa vaikuttavat ja tuntuvat kokonaisvaltaisesti ja kaikilla tasoilla. Hormonit vaikuttavat kehon toimintojen lisäksi voimakkaasti mieleen, mutta samoin mieliala vaikuttaa hormonitoimintaan. Rakastuminen, pelko tai suuttuminen muuttavat hormonitasapainoa! Homeopatia on ihanteellinen hoitomuoto hormonitoiminnan tasapainottamiseen, koska myös homeopaattisen lääkeaineen vaikutukset tuntuvat kokonaisvaltaisesti. Tällä kurssilla käymme hormonitoimintaan vaikuttavia homeopaattisia lääkeaineita, joilla saadaan helpotusta mm. kuukautisiin liittyviin oireiluihin ja vaihdevuosien oireisiin.

AIKA: Lauantai 27.02.2021, klo 10-15.30 (5,5h)

Kouluttajat:
Kliinisen Ayurvedan konsultti ja kouluttaja, pranayama- ja joogaohjaaja Lana Lavanina
Lisätietoja www.lanaprana.fi tai 0451313121
Lavanina (LanaPrana) on Nagpurissa sertifoitu kliinisen Ayurvedan terveyskonsultti, Pranayama- ja Joogaopettaja. Lana tekee asiakkailleen Ayurveda-konsultaatioita ja Abhyanga-öljyhoitoja sekä kouluttaa Suomen Ayurveda-instituutissa. Lanan vahvuus on Ayurvedan, Joogan ja Pranayaman kokonaisvaltainen ymmärrys ja yhdistely hyvinvoinnin edistämiseksi. Näistä kaikista hänellä on pitkä kokemus sekä kansainvälinen koulutus. Lana on osallistunut muuan muuassa Terveyssummittiin ja Hyvinvointisummittiin.

Satu Järvilehto on homeopaattina hoitanut tuhansia asiakkaita. Hän opettaa homeopatiaa kahdessa homeopatiakoulussa, sekä järjestää homeopatiakursseja. Satu on toiminut vuosia Suomen Homeopaatit Ry: n hallituksessa ja Euroopan homeopaattien kattojärjestön ECCH:n Suomen edustajana

HINTA: 55€
Varaa paikkasi maksamalla kurssimaksu täällä: https://holvi.com/…/produ…/a83878d03ba486a6ff4918f87ce9c013/

Muistathan lisäksi ilmoittautua kurssille alapuolella olevalla lomakkeella tai näin saat zoom linkin webinariin!

Asiakkaan palaute:
Hei Lana! Suuren suuret kiitokset sulle kaikesta avusta ja neuvoista. Viikonlopun aikana lueskelin taas suurella innolla ayurvedajuttuja. Kun suomenkieliset loppui, jatkoin englannin kielellä. Antamiasi ohjeita olen noudattanut nyt tarkasti, eli lämpöiset keitot ja muhennokset aterioina. Juomavedenkin olen lämmittänyt ja siemaillut pitkin päivää. Kaiken takana taitaa tosiaankin olla tuo ruoansulatus, jonka tueksi olen nyt parina päivänä ottanut ruoansulatusentsyymejä ja suolahappokapseleita. Tämän seurauksena olo on ollut viime päivinä mitä parhain. Mieliala on hyvä, ajatus luistaa ja vatsaa toimii. Ei ole ollut enää vatsanturvotusta tai pahanhajuisia ilmavaivoja. Muutos viikon takaiseen on huomattava. Mun esimies sanoi tänään, että näytänkin paljon paremmalta. Sain sulta seurantakäynnillä shankapuspia ja pittantakia. Olen myöskin tehnyt fenkolinsiemenistä, jeerasta ja korianterin siemenistä jauhetta. Tänään eväänä kitcsari ja inkivääriteetä. Ehkäpä pärjäilen nyt näillä rohdoilla. Kiitos, kiitos kiitos 
Terv.Sari

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.