Search
Search Menu
/

Magnesia-joogafestivaali / Pranayama + Astanga + Ayurveda
3.8.-4.8.2017

Lana ohjaa astanga- ja pranayamaharjoituksen sekä luennoi ayurvedasta Magnesia-joogafestivaalilla perjantaina 4.8.!

Magnesia Festival on kesän vetovoimaisin tapahtuma. Maaginen Lonnan saari tarjoaa puitteet elämykselle, joka sisältää joogaa, meditaatiota, musiikkia, tanssia, hyvinvointiworkshopeja, loistavaa ruokaa, auringonlaskuja ja upeita ihmisiä.

Lanan aamuharjoitus klo 8:15-10:00 aloitetaan pranayamalla eli hengitysharjoituksilla, joiden avulla energisoidaan kehoa ja mieltä.  Pranayaman jälkeen jatkamme Astanga- harjoitukseen hengitystä kunnioittaen. Annamme liikkeiden seurata hengityksen kulkua ja annamme meditatiivisen asana-harjoituksen ravita kehoa ja mieltä.

Joogaharjoituksen jälkeen Lana pitää luennon ayurvedasta, ja kertoo miten säilytät vastustuskykysi vahvana ja pidät syksyn flunssat loitolla. Saat muutamia kallisarvoisia vinkkejä ruokavalioon ja tietoa yrteistä, joita voit käyttää turvallisesti.

Lämpimästi tervetuloa aloittamaan Magnesian perjantai Lanan lämpimässä ja ripauksella huumoria maustetussa ohjauksessa!

Early bird -lippu saatavilla 4.5. asti – hanki lippusi nyt!

Kahden päivän early bird -kannatuslippuun (89 €) sisältyy kaksi ennalta varattavaa workshopia, Magnesian päälavan hyvinvointi- ja musiikkiohjelma sekä oheisohjelma. Early bird -lipun lunastanut pääsee varaamaan workshopeja ensimmäisten joukossa. Ostamalla Lanan lipun tuet LanaPranan toimintaa.

→ Osta lippu

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.