Search
Search Menu
/

HAPPY HORMONES Elinvoimainen Nainen -AURVEDA NAISILLE -ILMAINEN WEBINAARI
5.2.-12.2.2024

Tervetuloa kuuntelemaan miten Ayurveda hoitaa naisten hormonitoimintaa luonnonmukaisesti!

Saat tietää hormonaalisten ongelmien juurisyitä ja miten niitä voi hoitaa ilman kemiallisia lääkkeitä, jotta keho pysyy elinvoimaisena.

Pääset samalla linkillä osallistumaan molempiin (ilmaisiin) webinaareihin, jotka toteutetaan zoom:in kautta. (Ei osallistumispakkoa, tallenne tulee sähköpostiin)

Ilmoittaudu tästä ilmaiseen webinaariin

1. Webinaari:
Ajankohta: 5.2.2024 klo 18-20

2. Webinaari:
Ajankohta: 12.2.2024 klo 11-13

💥Osallistumislahjana laaja Ayurvedinen Flunssan ennaltaehkäisyn ja hoito – e-kirja
TÄYSIN ILMAISEKSI, voit kerrata ja hyödyntää oppeja itsesi ja läheistesi hyväksi myös tulevaisuudessa. (©Lanaprana 2023)
Ayurveda hoitaa jokaista ihmistä yksilöllisesti, kokonaisvaltaisesti ja kehorakenteen mukaan.💥

Tervetuloa kuuntelemaan miten Ayurveda hoitaa naisten hormonitoimintaa luonnonmukaisesti!

Saat tietää hormonaalisten ongelmien juurisyitä ja miten niitä voi hoitaa ilman kemiallisia lääkkeitä, jotta keho pysyy elinvoimaisena.

Tiedätkö, miksi monilla naisilla on hormonaalisia ongelmia? Niihin ongelmiin on monia syitä! Esim. pitkäaikainen stressi, käsittelemättömät traumat, krooniset sairaudet, väärä elämäntapa ja ruokavalio, hormonaaliset valmisteet, kemikaalien käyttö, jne. Nämä kaikki aiheuttavat epätasapainoa hermostossa, hormonitoiminnassa, aineenvaihdunnassa sekä aiheuttavat muita kehon ja mielen vaivoja.

Onko sinulla esimerkiksi joku näistä oireista?

 • Kuukautisiin liittyviä ongelmia: liian runsaat, kivuliaat, epäsäännölliset, tai ei ole kuukautisia, PMS-oireita, iho-ongelmia jne.
 • Vaihdevuosioireita: kuumia aaltoja, ylipainoa, aineenvaihdunnan ongelmia (ruoka ei sula tai/ja imeydy), päänsärkyä, unettomuutta, kiputiloja, väsymystä, jatkuvaa ärtymystä.

Nämä kaikki oireet pystytään hoitamaan luonnollisesti, kenenkään ei tarvitse enää kärsiä. Olen itse 51-vuotias nainen ja tiedän miltä tuntuu kun keho muuttuu. Ayurveda hoitaa jokaista ihmistä yksilöllisesti, kokonaisvaltaisesti ja kehorakenteen mukaan.

Käsittelen webinaarissa seuraavia asioita:

 • Hormonaaliset ongelmat & niiden synty
 • Hormonaalisten ongelmien tyypilliset oireet
 • Hormonaalisten epätasapainotilojen luonnonmukainen hoito
 • Eri kehotyyppien kuukautiset (vata, pitta, kapha)
 • Mitkä ovat syyt lisääntyneille hormoniongelmille?
 • Tasapainota hormonitoimintaasi luonnollisesti Ayurvedan avulla (jooga, pranayama, tantra)
 • Ohjaan lisäksi pranayama-harjoituksen, josta saa apua esimerkiksi hermoston tasapainottamiseen ja sitä kautta myös unettomuuteen.

Webinaarin pitäjästä:

Lana Lavanina (LanaPrana) on Nagpurissa sertifoitu kliinisen Ayurvedan terveyskonsultti, Pranayama-, Jooga- ja Tantra-ohjaaja. Lanan vahvuus on Ayurvedan, Joogan, Pranayaman ja Tantran kokonaisvaltainen ymmärrys ja yhdistely hyvinvoinnin edistämiseksi. Näistä kaikista hänellä on pitkä kokemus sekä kansainvälinen koulutus.

Ayurvedaa Lana on opiskellut alan johtavien asiantuntijoiden, tohtori Atreya Smithin ja tohtori Sunil Joshin johdolla Intiassa. Lana on sertifioitu kliinisen ayurvedan terapeutiksi vuonna 2012 Nagpurissa, Intiassa, ja pyrkii soveltamaan ayurvedan oppeja suomalaiseen elämäntapaan. Terapeuttisessa pranayamassa Lana on saanut oppinsa maailman arvostetuimmilta pranayama-opettajilta, kuten Sri O.P. Tiwarilta ja Paul Dallaghanilta. Hänellä on 20 vuoden kokemus pranayaman harjoittamisesta ja opettamisesta. Lana keskittyy erityisesti naisten hyvinvointiin. Ayurvedan avulla voi hoitaa monia hormonaalisia sairauksia ja autoimmuunisairauksia. Lana on kehittänyt suomenkielisiä ayurvedan online-valmennuksia, jotta asiakkaat voivat soveltaa ayurvedan viisauksia paremmin omaan arkeensa.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.