Search
Search Menu

The Healing Power of Pranayama – enhance your therapeutic breath
26.8.-28.8.2022

Meillä on jälleen ilo saada Sudhir Tiwarin pranayama-kurssi Helsinkiin! Hengitys vaikuttaa suoraan mieleemme ja säännölliset pranayama-harjoitukset muuttavat ajatus- ja tunnetottumuksia.

Ajankohta: 26.8-28.8.2022 pe-su,

pe: klo:18-20, la & su klo: 08-11 ja 13-16

Sudhirin kurssilla laajennamme tietoa vuosituhantisesta joogateoriasta ja koemme käytännössä pranayaman vaikutukset terveyteemme. Sudhir on lisäksi yksi harvoista opettajista antamaan sinulle henkilökohtaisen pranayama-harjoituksen perustuen prana-pulssiisi. Tervetuloa hengittämään mieli tasapainoon!

Monet sairaudet ja vaivat alkavat vata-doshan epätasapainosta. Kun vata dosha häiriintyy myös prana eli elinvoima ei liiku enää vapaasti ja meidän mieli myös menee epätasapainoon. Ayurveda käyttää hoitomuotona esim jooga-asanat (fyysiset harjoitukset) jotka puhdistavat kehoa sekä pranayama=hengitysharjoitukset jotka tasapainottavat mieltä. Pranayama lisää elinvoimaa ja silloin meidän mieli ja keho pysyvät tasapainossa. Pranayama-harjoitukset on hyvä tehdä ennaltaehkäisevästi silloin meidän stressin sietokyky kasvaa.

Säännöllisellä pranayama-harjoituksella meidän hermosto pysyy tasapainossa, vastustukyky on vahva ja MIELI pysyy vakaana!

Once again we are happy to welcome Sudhir Tiwari to teach pranayama in Helsinki! Our breath is closely linked with the mind and the regular breathing practice changes our thought and emotion patterns. The Helsinki workshop will be a practical journey to understand and experience the benefits of the traditional breathing techniques in our health. Sudhir is also one of the few yoga teachers to take a personal pulse-reading for your own pranayama practice. Welcome to breathe your mind into balance!

Fri-Sun early bird 280€ by August 15/ after that 320€

Sat&Sun early bird 250€ by August 15/ after that 290€

HUOM! Earlybird hinta on 15 Elokuuta asti!

Early bird- hinta (koko vklp) 280€ / 15.8 jälkeen 320€

Early bird- hinta (la+su) 250€ / 15.8 jälkeen 290€

Ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta tai

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.