Search
Search Menu

Pranayama-kurssi 1
11.10.-22.11.2016

ShantiPrana

Tiistaiaamuisin klo 7-8.30 (lukuunottamatta syyslomaviikkoa 18.10., yhteensä 6 kertaa)

Pranayamalla tarkoitetaan elämänvoiman lisäämistä ja hallitsemista hengityksen avulla!

Pranayama on perinteinen joogien käyttämä menetelmä, joka tuo tasapainoa elämään sekä vahvistaa ja parantaa terveyttä. Se rauhoittaa hermostoa ja vähentää stressiä.

Säännöllisesti harjoitettuna pranayaman avulla voi saavuttaa mielenrauhan. Pranayama vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ihmisen terveyteen.

Tällä kurssilla opimme oikea pallea hengitystä, valmistavia harjoituksia ja muutamia pranayama-tekniikoita.

Pranayama on tärkein ja keskeisin harjoitus Hatha Joogassa.

Ohjelma:

Valmistavia harjoituksia: Uddiyana bandha kriya + Nauli– koko vatsaontelon negatiivisen paineen harjoitus, Simha mudra – leijonan harjoitus, Jivha Bandha – kielen lukko, Brahma mudra – pään kierto, Kapalabhati – loistava kallo

Pranayama-harjoitukset 1) Nadi Shodhana (Anuloma Viloma), 2) Surya bhedana – surya-aurinko, bhedana-lävistys, kuumentava pranayama, 3) Shitali – viilentävä pranayama, 4) Ujjayi pranayama, 5) Bhramari – mehiläinen, 6) Chandra bhedana – moon kanava

Lana on kokenut Pranayama-opettaja, jolla on yli 11 vuoden kokemus harjoittelusta ja opetuksesta. Lana on perinteisen pranayama-menetelmän pioneeri Suomessa ja hän on opettanut täällä aktiivisesti vuodesta 2009. Lana on saanut oppinsa maailman arvostetuimmilta pranayama-mestareilta O.P.Tiwarilta ja Paul Dallaghanilta.

Tiwarin johtama Joogan tutkimuslaitos, Kaivalyadham, sijaitsee Lonavlassa Intiassa. Lue lisää: www.kdham.com

Hinta ja ilmoittautuminen

Huom! Paikkoja rajoitetusti!
Hinta 170€ (160€ työttömiltä tai opiskelijoilta tai jos ilmoittaudut 1.9.2016 mennessä)
Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella tai  / 0451313121

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.