Search
Search Menu
/

JOOGAMATKA THAIMAASSA
17.2.-26.2.2013

Tällaiset maisemat Yoga-Thailandissa iltaisin!

JOOGAMATKA THAIMAASSA, KOH SAMUI SAARELLA, YOGA-THAILAND JOOGAKESKUS.

Lähde mukaan mieltä ja kehoa virkistävälle joogamatkalle Thaimaahan kauniille ja idylliselle Koh Samuin saarelle 17-26. helmikuuta 2013.

Matka on ainutlaatuinen tilaisuus harjoittaa joogaa Lanan ohjauksessa, sekä hemmotella itseään hyvällä ruoalla ja auringolla meren läheisyydessä. Samahita Retreat, Yoga Thailand -keskus on täydellinen paikka mielen hiljentämiseen ja kehon rentoutumiseen.

9 päivän retriitti tarjoaa mahdollisuuden harjoitella joogaa, pranayamaa, meditaatiota, kuunnella ayurvedan ja ravinto-opin luentoja, uida meressä, höyrysaunoa ja nauttia erilaisista hoidoista, joita on tarjolla keskuksessa.

Retriitin hinta on kahden hengen huoneessa 990€ ja yhden hengen huoneessa 1190€. Hintaan sisältyy majoitus, joogaharjoitukset, sekä maukkaat ruoat. Lentoliput eivät sisälly hintaan, jokainen järjestää itse matkansa paikan päälle.

Antautumalla joogaharjoitukselle Koh Samuin ihanassa lämmössä saat paljon energiaa tulevalle keväälle. Tartu tilaisuuteen ja toteuta haaveesi! Paikkoja rajoitetusti.

Lisäinfoa Samahita Retreat -keskuksesta osoitteesta www.yoga-thailand.com ja Lanasta www.lanaprana.fi.

 

  Ilmoittaudu / Register

  Etunimi / Firstname (pakollinen)

  Sukunimi / Lastname (pakollinen)

  Sähköposti / Email (pakollinen)

  Puhelinnumero / Phone number (pakollinen)

  Lisätietoja / Additional information

  Peruutusehdot

  Ehdot koskevat vain maksullisia tapahtumia. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokuluja 50 €. Jos peruutus tehdään vasta 28-7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % tapahtuman kokonaishinnasta. Tätä lyhyemmällä varoitusajalla tulevien peruutuksien jo maksettuja maksuja emme voi valitettavasti palauttaa. Paikkaansa voi kuitenkin aina koettaa tarjota jollekin toiselle, ja me voimme auttaa tässä mahdollisuuksien mukaan. Sairaustapauksessa maksun voi siirtää seuraavalle kurssille. Nämä ehdot koskevat maksullisia kursseja ja retriittejä.