Search
Search Menu

High healing festivaalit

Avaa sydämesi

3.-6.9.2020 • Narvilinna, Uusikaupunki

Natural High Healing Festival on syntynyt vuonna 2013 silkasta rakkaudesta saattaa ihmiset yhteen Suomen kesässä. Rakkaudesta siihen yhteyteen, jota kaikki kaipaamme, tavalla tai toisella. Yhteydestä luontoon, luovuuteen, sydämeen, rakkauteen, valoon, onnellisuuteen. Natural High Healing Festival on päihteetön festivaali. Luovuuden, vapauden ja sydämen festivaalina olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumattomia.

Lanaprana on mukana festivaaleilla kolmella työpajalla tarjoillen sukelluksen ayurvedan, pranayaman ja ashtangajoogan maailmaan!

Perjantaina klo: 8-9.50 Awakening Prana from within: Pranayama-workshop. Paikka: Bohemian Soul Space

Aloitamme lempeällä ashtanga-asanaharjoituksella, keskitymme syvään hengitykseen ja oikeaan linjaukseen siten, että joogi pysyy tietoisena kehostaan ja mielestään. Se edesauttaa menemään syvemmälle harjoitukseen täysin tietoisena. Hellävarainen asanaharjoitus rauhoittaa kehoa (vata=dosha rauhoittuu) ja terapeuttinen pranayama=hengitysharjoitus tasapainottaa kehoa ja mieltä hienovaraisella tavalla. Harjoituksen päätteeksi tunnet olosi täysin elpyneeksi ja olet täynnä pranaa=elintärkeää energiaa.

Lauantaina klo: 8:15-10:05 Awakening Prana from within: Pranayama-workshop. Paikka: Bohemian Soul Space

Aloitamme lempeällä ashtanga-asanaharjoituksella, keskitymme syvään hengitykseen ja oikeaan linjaukseen siten, että joogi pysyy tietoisena kehostaan ja mielestään. Se edesauttaa menemään syvemmälle harjoitukseen täysin tietoisena. Hellävarainen asanaharjoitus rauhoittaa kehoa (vata=dosha rauhoittuu) ja terapeuttinen pranayama=hengitysharjoitus tasapainottaa kehoa ja mieltä hienovaraisella tavalla. Harjoituksen päätteeksi tunnet olosi täysin elpyneeksi ja olet täynnä pranaa=elintärkeää energiaa.

Sunnuntaina klo: 11-12:30 Ayurveda – Elämisen taito: vuorovaikutteinen luento. Paikka: Sacred shelter

Työkaluja hyvinvointisi tueksi ja kohti parempaa itsetuntemusta. Ayurvedassa vahva ruuansulatuksen tuli eli agni on avain terveyteen. Opit yksinkertaisia keinoja sen vahvistamiseksi. Heikko ruuansulatus aiheuttaa paljon vaivoja ja seurauksena muodostuu kuona-aineita, jotka aiheuttavat lisää ongelmia. Lana antaa myös ohjeita stressin lievittämiseen. Pranayama on erittäin tehokas työkalu, jolla voidaan vaikuttaa mm. hormonitoimintaan, helpottaa nopeasti ahdistusta, sekä tasapainottaa kehoa ja mieltä. Pääset kokeilemaan muutamaa erilaista hengitystekniikkaa, näitä voit harjoittaa jatkossa myös kotona.

Tästä voit ladata 2020-ohjelman.

Nähdään festivaaleilla!

Rakkaudella Lana