Search
Search Menu

LanaPrana palaa äitiyslomalta elokuussa!

Palaan opettamaan ja tekemään ayurveda-konsultaatioita elokuun 2016 aikana. Elämä on muuttunut, mutta jatkuu entistä rikkaampana! Ayurveda, jooga ja pranayama-hengitysharjoitukset ovat aina olleet tärkeä osa elämääni, mutta raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen todella koin niiden suuren merkityksen. Raskaus, synnytys ja vauvan kanssa oleminen ovat muuttaneet käsityksiäni elämästä ja henkisyydestä. Suunnitelmissa onkin jakaa tulevaisuudessa raskauteen ja synnytykseen liittyviä oppeja kurssien muodossa, jotta tie äitiyteen helpottuisi mahdollisimman monelle.

Odotan innolla tulevia kursseja ja tapaamisia, nähdään pian!

Maksim

Leave a Comment

Required fields are marked *.


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.