Search
Search Menu

Joululahjaksi LanaPranan hyvän olon lahjakortti?

Anna läheiselle tai itsellesi joululahjaksi hyvä olo!

LanaPranan lahjakortti oikeuttaa kattavaan ja asiantuntevaan Ayurveda-konsultaatioon. Konsultaatiossa määritellään ayurvedisia oppeja noudattava, yksilöllinen ruokavalio, jonka avulla voi aloittaa uutena vuotena uuden, terveellisemmän elämäntavan.

Ayurveda-hoidoissa lähdetään ihmisen yksilöllisen kehotyypin tutkimuksesta, minkä jälkeen tutkitaan asiakkaan mielen ja kehon tilaa ja selvitetään välineet, joiden avulla ihminen voidaan parhaiten pitää tasapainossa tai palauttaa siihen. Ayurvedassa pyritään tarjoamaan asiakkaalle tehokkaita työkaluja, joiden avulla hän voi itse edesauttaa hyvinvointiaan ja pysyä paremmin selvillä siitä, mikä hänelle parhaiten sopii. Käytännössä tämä tarkoittaa usein huomion kiinnittämistä asiakkaan aineenvaihduntaan, ruokavalioon ja elintapoihin.

Lana LavaninaLana Lavanina on sertifioitu kliinisen Ayurvedan konsultiksi vuonna 2012 Nagpurissa, Intiassa. Hänen pääopettajinaan ovat toimineet Atreya Smith ja Dr. Sunil Joshi. He tuntevat hyvin länsimaalaisen ruokakulttuurin ja Lana pyrkiikin soveltamaan Ayurvedan oppeja suomalaiseen elämäntapaan.

Edullinen jouluhinta: 100 e / 1,5 h (norm. 110 e / 1,5 h)

→ Tilaa heti

Leave a Comment

Required fields are marked *.


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.