Search
Search Menu

Kevät on käsillä

Kevät saapuu!

Kevät on Suomessa Kaphan aikaa ja se on käsillä juuri nyt!

Lumi sulaa ja kaikki kaphan ominaisuudet esiintyvät nyt.

Raskaus, limaisuus, hitaus, viileys ovat ympärillämme, sekä lisääntyvät myös meissä.

Keväässä on tietysti myös paljon hyvää, Kaphan laatuja ovat toisaalta myös vahvuus, kestävyys, vakaus ja rentous.

Mieliala saattaa kuitenkin tuntua yllättävän raskaalta keväällä. Pitkät kävelylenkit luonnossa sopivat kevääseen mainiosti.

Lämmön lisääntyessä saattaa kehossa lähteä kuona-aineita liikkeelle, tämä aiheuttaa haasteita sekä maksalle että ruuansulatukselle. Parasta on keventää ruokavaliota ja lisätä kasvisten ja hedelmien määrää. Suositeltavaa on myös välttää maitotuotteita sekä sokeria. Mausteiden lisääminen edistää myös ruuansulatusta. Kapha aikaan sopivat myös tulisemmat maut, erityisesti Kapha kehotyypille

Kevät on näistä syistä myös mainiota aikaa puhdistautumiselle ja paastolle! Tutustu paastoon ja ruuansulatuksen tukemiseen yksityiskohtaisesti tuleville kursseilla:

Linkki webinaariin 17.4 Valmistaudu kevään tuloon ayurvedan avulla (Kapha vuodenaika)

Ihanaa ja aurinkoista kevättä juuri sinulle!

Lana