Search
Search Menu

Ajankohtaista palveluista

Ayurvedavastaanottoni palvelee normaalisti ja etävastaanotot ovat myös käytössä!

Voit varata ajan konsultaatioon huoletta tai voimme keskustella tilanteestasi ja miettiä sinulle tilanteeseesi sopivaa palvelukokonaisuutta.

Minkälaisiin vaivoihin voit saada apua?

Ayurvedassa terveyttä lähestytään holistisesti ja käsitellään aina sekä kehoa, että mieltä.

Ayurvedassa ei pyritä poistamaan ainoastaan oireita, vaan löytämään ongelmien todellinen alkulähde. Ayurvedan avulla vahvistetaan myös immuniteettia tervettä ja pitkää elämää varten. Ennaltaehkäisy on kannattavaa ja säästää sinulta sekä vaivaa, että rahaa.

Kun tiedät oman kehotyyppisi, niin pystyt paremmin tukemaan luontaisia vahvuuksiasi sekä opit kuuntelemaan kehoasi entistä paremmin. Kehotyyppisi selviää ensikonsultaatiossa.

Viime aikoina asiakkaani ovat hakeneet ja saaneet apua esimerkiksi:

  • ruoansulatusvaivoihin (turvotus, vatsavaivat, närästys, imeytyminen jne.)
  • ahdistuneisuuteen ja pelkotiloihin
  • hermoston kuormittumiseen
  • sekä löytäneet uudelleen iloa ja elinvoimaa arkeensa!

Palaute Johannalta Turusta:

Varasin ajan Lanan konsultaatioon pitkään jatkuneen stressin takia ja sen aiheuttamien oireiden takia. ruuansulatus ei ole toiminut ha vatsa on ollut turvonnut. halusin myös apua hermoston ylivirittyneisyyteen ja hormonitoimintaan. otin pitkän puolitoistatuntisen ajan että ehtitään käydä rauhassa asioita läpi.

sain elämäntapa ohjeita, yrittihoitoja, tarkat hoito-ohjeet ja reseptejä. yrtit ja hermostoa rauhoittavat ihoöljyt tulivat postitse parissa päivässä. ruuansulatus on lähtenyt toimimaan, vatsan turvotus on vähentynyt ja hermosto on rauhoittuneempi. vielä on paljon tehtävänä, mutta alku on ollut hyvin lupaava ja yrtit varsin tehokkaita. suosittelen lanaa kaikille, jotka haluavat muuttaa elämäntapaansa ja tarvitsevat siihen ohjeita ja tukea!

Siihen minä pyrin, etsin keinoja ayurvedan, pranayaman ja joogan avulla ja yhdistelen niistä asiakkaalleni henkilökohtaiset ohjeet. Nämä ohjeet sisältävät elämäntapa ja ruokavalio-ohjeita, yrttejä ja esimerkiksi pranayama ohjeita juuri tilannettasi auttamaan.

Varaa sinäkin aika konsultaatioon tai kysy lisää!

Elinvoimaista kevättä,

Lana